- Член од
- 7 јули 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 31
Мозе некој да каже за предметот основи на маркетинг теско,лесно сто повеке да се учи и дали книгата снови на маркетинг ја има во либро ?
ја имаш во либро, ама не ја носи на час учи си дома читај буквално се интересен предмет не е тежок(колоквиумски) , изгор тежок(испит) ,Мозе некој да каже за предметот основи на маркетинг теско,лесно сто повеке да се учи и дали книгата снови на маркетинг ја има во либро ?
Неможе приватни пораки да ти се праќаат..Некој од постарите колеги ќе може ли да ми каже нешто повеќе за Финансиски менаџмент, СИС и Корпоративно известување..?
Продавам ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО книга ( потцртана) и збирка ( решена ) . Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс.
колку пари е?Продавам ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО книга ( потцртана) и збирка ( решена ) . Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс.
Јас ја купив оваа друже, продадена е.колку пари е?
Ќе почекаме ние за тоа.Некој да не знае за електронскиов индекс, пасворд и јузернејм треба на меил да ти стигнат демек?
Јас ја купив оваа друже, продадена е.
--- надополнето: 21 септември 2012 во 23:58 ---
Ќе почекаме ние за тоа.
Може може =)Неможе приватни пораки да ти се праќаат..
Исто и на мене....нека ми пише некој ако има ППМи требаат:
- Основи на економија од Таки Фити
- Основи на сметководство + Збирка задачи
- Математика за економисти + Применета математика (Збирка задачи) + Математички таблици за економисти (2010, 2011 или 2012 издание).
Ако продава некој, ПП.
Не ме разбираш. Сакав да ти пишам во пораки, и не може. Промени ги подешавките.Може може =)