Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
aha, znaci ako mi ostanat ekonomija i matematika, u tret semestar mesto 3 predmeti koi gi iimam , ke slusam 5? samo toa? bez razlika od predmetite od 2 semsetar?

isto taka dali mozam ako sakam, da ne gi prezapisam tuku da gi polagam direkt na ispit vo januarska sesija?

fala mnogu! :)

Неможеш да не ги презапишеш, значи мора да се презапишат.
Нема да можеш да запишеш 5 предмети, ќе ги запишеш задолжителните, па после тоа задолжителни од 2ра година, и ќе гледаш да не поминеш 35 кредити.
Ако ти останат пример 2 од 1ва, тие имаат 9 кредити = 18 + 2 задолжителни од 2ра по 8 кредити = 34 кредити :)

Нема да можеш да запишеш 5 предмети, ќе ги запишеш задолжителните, па после тоа задолжителни од 2ра година, и ќе гледаш да не поминеш 35 кредити.
Ако ти останат пример 2 од 1ва, тие имаат 9 кредити = 18 + 2 задолжителни од 2ра по 8 кредити = 34 кредити :)
aha okej, fala mnogu , you made my day, posto me plasea nekoj muabeti deka nemozelo prva da se upisuva and shit :)
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 02:30 ---
izvini , samo uste ovaa ke te pognavam
da receme gi upisam mat, i ekonomija 18 krediti, i 2 predmeta od 3 semestar po 8 krediti, sto se slucuva so predmetot tret od vtor semestar? :)

Епа тој ќе го слушаш наредниот зимски семестар, значи во 3та година да речеме ќе слушаш 1 предмет од 2ра зимски и плус 2-3 нови од 3та.
Така е со презапишувањето :)

Каде може да се најде готова дипломска по МЧР?

купувам книга основи на менаџмент, може и менаџмент на мал бизнис

da ne znae nekoj kade se naoga kancelarijata na Irena Kikerkova i koga i se priemni denovi??fala
помеѓу амфитеатар 1 и 2 горе по скалите.Приемни и се понеделник и среда од 12 до 2:)
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 16:57 ---
da ne znae nekoj kade se naoga kancelarijata na Irena Kikerkova i koga i se priemni denovi??fala
помеѓу амфитеатар 1 и 2 горе по скалите.Приемни и се понеделник и среда од 12 до 2:)

^
Истово прашање.
Ако имате добро познавање на англиски јазик слободно одете на овој смер, малку повеќе имате проекти за правење на овој смер во однос на другите смерови, но земено во глобала не е толку тежок, ваша е одлуката :)

Колеги дали е доволно за испит МИС да учам од тие прашањата од Либро? Се паѓа нешто од тоа? Споделете некое прашање од последнов испит.

Кај Шуклев мора ли оцената да се земе лично или можам да го дадам индексот на некој друг да ми земе ?

Да не знае некој лани со колку отприлика поени од средно се примаше на Е-бизнис? Листиве неможам да ги најдам никаде.

Ви се молам може ли некој да ми пише кој е клучот за логирање на е учење по информатика економски струмица 2012

Колеги го има ли некој овде полагано Управувачко сметководство или Сметководство на трошоци на испит, да ми каже дали може да се полага одделно, на пр. оваа сесија да положиш задачи а другата да полагаш само теорија???Ако може , дали треба да бараме одобрување од проф. или асистентката за да ни дозволи така да полагаме?

Колеги го има ли некој овде полагано Управувачко сметководство или Сметководство на трошоци на испит, да ми каже дали може да се полага одделно, на пр. оваа сесија да положиш задачи а другата да полагаш само теорија???Ако може , дали треба да бараме одобрување од проф. или асистентката за да ни дозволи така да полагаме?
Јас имам слушнато дека може, ама почекај потврда од „постручни“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom