Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
e01c77ff.jpg
Аеродромка а??? :)

Дали на некоја група по Финансиски пазари, задачата со принос на неоданочлива обврзница им испадна 12%?

Дали на некоја група по Финансиски пазари, задачата со принос на неоданочлива обврзница им испадна 12%?
Јас бев 2 ра група и мене приносот ми излезе 16,9 % или така нешто, под а) мислам беше понудено ова....

Јас бев прва група прашањето ми беше колкав принос ке има неоданочлива обврзница , ако еквивалентна оданочлива има принос 26% а даночната стапка е 35%. Одговорот и мене ми беше 16.9% , но во прва група не беше понуден , така да , г) никој од наведените

Zdravo na site, Ve molam za pomos okolu predmetot organizacisko odnesuvanje, dali za vtor kolokvium treba da se uci;
od knigata liderstvo-od 13-29 str. za poim za liderstvo, pa od 53-94str. za grupi vo organizacijata, i od 99-137str.za teorii vo liderstvo.
Dali e ova se ili ima uste nesto ili pak od ova nesto ne treba.
Blagodaram odnapred.

Ај некој што бил на вториот колоквиум по статистика (е-бизинс) ако сака нека каже што задачи се паднале и дали бил потежок/полесен од првиот колоквиум.

Zdravo na site, Ve molam za pomos okolu predmetot organizacisko odnesuvanje, dali za vtor kolokvium treba da se uci;
od knigata liderstvo-od 13-29 str. za poim za liderstvo, pa od 53-94str. za grupi vo organizacijata, i od 99-137str.za teorii vo liderstvo.
Dali e ova se ili ima uste nesto ili pak od ova nesto ne treba.
Blagodaram odnapred.

Treba da se uci se od 1-33, 55-137, i od 153-160 strana

Kolegi znae li nekoj koga ke ima reziltati FPI,kazaa li?

Да прашам ... дали некој има книга англиски 1 што му е пополнета, односно со одговорени вежби? Би сакала да ја позајмам на 1час за да препишам ... ако некој би сакал да помогне , ве молам да ми пишете.

Treba da se uci se od 1-33, 55-137, i od 153-160 strana

асистентот кажа дека темата за култура не треба, иако е презентирана на час

--- надополнето ---

Kolegi, dali nekoj znae za ORGANIZACISKO ODNESDUVANJE onie sto se pusteni na vtor kolokvium uslovno, koj e vsusnost uslovot za da zemes ocenka? :s I koga se polaga vo 11 ili 12?

Колеги како е на испит по финансиски пазари и институции со заокружување или раскажување?

Колеги да не имате некои прашања по сметководство на трошоци(управувачко), и финансиски сметководство за на испит или знаете што може да падне?

Koга ке се даваат оценки по управување со ризик и каде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom