Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде клик прашања англиски од писмата.
Ако не ви ги дава, најдете некој да ве зачлени во групава.

дали ако не сум заверила семестар во дадениот рок и го заверам вон рокот бараат нешо дополнително да се плати као казна или така нешто?

Може дека не си член во групата...

Како и да е клик, ваљда направив како што треба.
Во ред е вака, ги спуштив.
А иначе овде, со целосни одговори се прашањава или на заокружвење? :|

Во ред е вака, ги спуштив.
А иначе овде, со целосни одговори се прашањава или на заокружвење? :|
Прашањава ги пратила асистентката за да се види отприлика какви би биле.
На тестот се ќе е на заокружување, само не знам колку понудени ќе има... Некој вика 3 , некој 5. Ај, барем знаеме дека само еден ќе е точен.

некој да сподели искуство по МЧР во врска со кејсовите.....кои беа одговорите во прва група? :)

Вонредните не требаше да заверуваат семестар така?

Kolegi dan znajt nekoj rezultatite po industriska politika dali gi imat nekade zakaceno po netov ?

Ај кажете што имаше на колоквиумот МЧР?:pipi:

kolega i jas gi odgovoriv isto....a kako si siguren deka e taka?aj te molam odgovori mi :)
Бев кај асистентот Ефтимов да го прашам и ми кажа дека тие се точните одговори. Резултати ќе има утре или евентуално во понеделник, зависи кога ќе може да ги прегледа шифрарниците. Очекувајте резултати на страната на економски

kaj nas kaza asistentot deka rezultati vo ponedelnik posle 12 na stranata
Бев кај асистентот Ефтимов да го прашам и ми кажа дека тие се точните одговори. Резултати ќе има утре или евентуално во понеделник, зависи кога ќе може да ги прегледа шифрарниците. Очекувајте резултати на страната на економски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom