Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас полагав во јануари и имаше на заокружување неколку, имаше прашање-одговор и имаше отворено прашање за пензискиот систем во РМ.Значи пензискиот систем често го дава, знај си го

Освен за пензискиот систем на Р.М други отворени прашања кои ги има давано .... тешко ми изгледа :mad:
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 13:40 ---
Нема ништо скратено, испитот ќе биде изгледа т.е.сигурно на пишување, ќе има некој есеј, може и отворени прашања со краток одговор, а за заокружување мали се шансите( во јануари имало само 4, 1 есеј и неколку отворени).

Ако имаш некои прашања ,пушти ми во пп плс

Колеги Хартии од вредност дали треба делот со меници,чекови што е на крајот од прашањата?. Инаку тој дел го нема во скриптата??? Некој информација да има што повеќе дава на испит?

ДЕЧКИИИИИ НЕКОЈ АКО ПОЛАГА УТРЕ НАДВОРЕШНА ТРГОВИЈА ДА ГИ СОЧУВА ПРАШАЊАТА ВО "МЕМОРИЈА" ПЛИИИИИИИИЗ ДА ГИ ПИШИ ТУКА ИЛИ ПО ПП ПЛИИИИИИЗ

а каков е испитот по Економика на претпријатија ?
Има заокружвање ?

Ке може ли некој да ми каже што не треба да се учи за вториот колоквиум по монетарна економија?

Има некој прашања МИС за на испит?

Ќе ви бидам колега од септември изгледа. :D

Да не има резултати од Деловно комуницирање ?

Има, само немало во електронска форма, на факултет биле, можеме да ги видиме. Сега ќе одам, ќе ги сликам, па ако се уште те интересира, ќе ги пратам списоците.
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 18:38 ---

Има, само немало во електронска форма, на факултет биле, можеме да ги видиме. Сега ќе одам, ќе ги сликам, па ако се уште те интересира, ќе ги пратам списоците.

--- надополнето: 11 јуни 2013 во 18:38 ---

Колешке ќе те замолам и мене да ми ги пратиш. Фала однапред

Колешке ќе те замолам и мене да ми ги пратиш. Фала однапред

Повелете, не е којзнае каков квалитетот, но се гледа.
И ако сум во право, честито колешке на положување :)

Attachments

• поправен колоквиум (1).jpg
    поправен колоквиум (1).jpg
    312,3 KB · Прегледи: 25
  • поправен колоквиум (2).jpg
    поправен колоквиум (2).jpg
    275,3 KB · Прегледи: 23
  • цел испит.jpg
    цел испит.jpg
    309,3 KB · Прегледи: 26
Повелете, не е којзнае каков квалитетот, но се гледа.
И ако сум во право, честито колешке на положување :)

Фала ти многу, искрено се надевам и ти посакувам и ти да си се спасила :)

Ако има резултати по Економски развој кај Гоце Петревски пишете....
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 09:22 ---
Ако има резултати по Економски развој кај Гоце Петревски пишете....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom