Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги ај некој што има полагано Банкарски менаџмент имам прашање во врска со задачата за пресметување на нето-придод и маржа при различна промена на каматните стапки на средствата и обврските?!?!!?!!? Всушност задачата што ја има за на испит! Ве молам нека пише некој!

Која е најтешка година на Надворешна тгрговија и предмет воопшто? :D Да си знам да се спремам, ептен ми е страв сега од септември од Кикеркова и компанијата:icon_lol:

Имам едно прашање:
Пријавив изборен предмет Деловно комуницирање и паднав на испитот и несњакам веќе да го полагам.
Дали наредниот упис на семестар кога ке пишувам кои предмети ке ги полагам може место Деловно да си изберам друг премет??
Да знаев дека Благој е ваков терсене немаше да го изберам.

Гледам со ентузијазам те прифатија. Не им замеравај, испитна сесија е.

Добредојде и со среќа. Кој смер? :)

Неам одлучено уште искрено. Прво ќе ги разгледам можностите и слично. Ако може тука да ме упатите, уште подобро. :P

Неам одлучено уште искрено. Прво ќе ги разгледам можностите и слично. Ако може тука да ме упатите, уште подобро. :P
Што полесен смер ке одбереш тоа подобро за тебе.Не се занесувај дека некогаш некој некаде ке ти побара смер и што испити си полагал.

До крај имам уште 6 испити...ме интересира дали можам да пријавам во наредниот семестар (зимскиот) 6 испити ?
Дали има дополнителни сесии за побрзо да дојдам до дипломска ?

Економика на претпијатие и јавни финансии ,испитите на заокружување ке бидат? со прашањата од либро се минува? Благодарам однапред поззз

Економика на претпијатие и јавни финансии ,испитите на заокружување ке бидат? со прашањата од либро се минува? Благодарам однапред поззз
И јас овие два ги полагам сега.Ми кажаа дека Јавни финасии биле на заокружување и некоја ситна задача, а Економика на претпријатија биле 10 прашања.
Ако некој има нова информација нека пише

485409_10201260909831401_317770583_n.jpg

:/

Што не треба да се учи за економика испитот, ако има нешто воопшто?

Каде е кабинетот на асистентката Елена Наумовска?
--- надополнето: 14 јуни 2013 во 13:00 ---

Што не треба да се учи за економика испитот, ако има нешто воопшто?

60-68
85-95
110-134
246-257 и
7ма глава цела
Овие не требаа за колоквиумите, не би требало ни на испит да ви ги даде.

--- надополнето: 14 јуни 2013 во 13:00 ---

Беше во пролазот кај амфи 1, заедно со Александар Наумоски. Може е преместена сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom