Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Пишете нешто како е испитот Државна регулација.
Заокружување или....

Стратегиски менаџмент некој да полагал на испит да ми каже кои 3 прашања на раскажување од прилика се паѓаат ?

Колеги да не знаете дали во либро има нешто за МАТЕМАТИКА, решени испитни комбинации, задачи.. нешто :/ Не знам од кај да учам.

Колеги да не знаете дали во либро има нешто за МАТЕМАТИКА, решени испитни комбинации, задачи.. нешто :/ Не знам од кај да учам.

Учи од збирка испитните комбинации решавај ги, тие се тие задачи и прашања што се паѓаат.

Колеги ајде некој нека ми каже Осигурување што се паѓа на испит, задачи.теорија?

Некој да не има инфо кога ке се даваат оценки по ораганизациско однесување???

Некоја информација за Меѓународна Економија и Девизна Политика испитите, дали ќе бидат на заокружување или раскажување, фала.

Некоја информација за Меѓународна Економија и Девизна Политика испитите, дали ќе бидат на заокружување или раскажување, фала.

Меѓународна економија никогаш не бил на заокружување.

Колеги ве молам ве молам пишете ми за Меѓународен менаџмент каков е испитот на заокружување или на одговарање прашања или мешан, не сум го полагала до сега и стварно не знам каков е. И ако постојат некои прашања би ми биле и повеќе од добредојдени :)
И би ве замолила и за Теорија на организација било каква информација дали има нешто побитно прашања што се паѓаат почесто и слично. Благодарам однапред.

Ако на некој му треба учебник ММБ, подвлекуван, меѓутоа со битните набројуванки. Јас со учење на само тоа што е повлечено 10ка имам. Ако е некој заинтересиран нека ме исконтактира :)

Има некој тука што полага/ше семестаров Англиски 2? :)

Што предмет е овој Меѓународни организации и интеграции, нешто повеќе за него? Од септември за прв пат ќе учам предмети во смерот Надворешна трговија кој што сум па ме интересира за овој дека редовен ми е. Трговско право го имаа за изборен во прва мене редовен ќе ми биде не ме плаше воопшто. Е сега ме интересира изборни кои ќе ми ги стават, имам чувство дека Менаџмент од Шуклев ќе ми го ропнат, ама не го бирам, кој и да е другиот ќе го изберам.

Колеги Политика на социјален развој, има скратено материјал,какви прашања дава,и ако некој има да ми прати во пп. Фалаа

Колеги Политика на социјален развој, има скратено материјал,какви прашања дава,и ако некој има да ми прати во пп. Фалаа

Нема ништо скратено, испитот ќе биде изгледа т.е.сигурно на пишување, ќе има некој есеј, може и отворени прашања со краток одговор, а за заокружување мали се шансите( во јануари имало само 4, 1 есеј и неколку отворени).

Јас полагав во јануари и имаше на заокружување неколку, имаше прашање-одговор и имаше отворено прашање за пензискиот систем во РМ.Значи пензискиот систем често го дава, знај си го

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom