- Член од
- 18 март 2011
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 30
Колеги дали Шуклев издава секоја година нова книга Основи на менаџмент или секоја втора , ке имаме ли шанса да се откачиме од книгите или тешко
Продава некој Менаџмент на мал Бизнис?
Секоја втора... Ќе има пазар другата годинаКолеги дали Шуклев издава секоја година нова книга Основи на менаџмент или секоја втора , ке имаме ли шанса да се откачиме од книгите или тешко
Ја ја земав 2100
Туку... беше некој уопште денес? Книгата од лани е или нова?
Нема што да пишуваш математика... си го полагаш до август тек и тогаш ако недај боже не биде ништо си го презапишуваш.Колеги јас сум прва година и ми остана матемтика неполозен,е сега ме интересира дали во образецот за заверка на семстар во делот задолжителни предмети да го напишам ,сепак сум го слушала зимски семестар но не ми е положен,треба или не треба?исто така ме интересира дали имиња и презиминја требаат на професори? Уште ова,книгата математички методи е за 2 година ,така ? ве молам за помош,не ми се прашуваат тетките од стидентски за образецот
ЈАс не треба да ги презапишам дека ги полагам или слично,сепак го имам слушано математика во зимски семестар ,без разлика дали е положен или не мислам дека треба да се пише?Нема што да пишуваш математика... си го полагаш до август тек и тогаш ако недај боже не биде ништо си го презапишуваш.
Што е тешко да ги напишеш имињата?
Математички методи е друг предмет.
НетребаЈАс не треба да ги презапишам дека ги полагам или слично,сепак го имам слушано математика во зимски семестар ,без разлика дали е положен или не мислам дека треба да се пише?
Девојче запиши го и не слушај дезинформации.Колеги јас сум прва година и ми остана матемтика неполозен,е сега ме интересира дали во образецот за заверка на семстар во делот задолжителни предмети да го напишам ,сепак сум го слушала зимски семестар но не ми е положен,треба или не треба?исто така ме интересира дали имиња и презиминја требаат на професори? Уште ова,книгата математички методи е за 2 година ,така ? ве молам за помош,не ми се прашуваат тетките од стидентски за образецот
a koga ke se odrzi dokolku ima takva vonredna sesija ?слушнав дека имало можност за вонредна сесија, како се пријавува тоа?
Таа вонредна сесија обично се одржува почетокот на април, али е наменета само за студенти кои имаат еден или два испити до дипломирање, не е за сите студенти наменета ...a koga ke se odrzi dokolku ima takva vonredna sesija ?
Ako si go slusala ovo semestar sto zavrsi sega , imas pravo istiot predmet da go polagas uste dva pati. Ako do sledna god. ne go polozis togas POVTORNO go zapisuvas vo zimski. Ne go zapisuvas sega vednas otkako si go islusala.Колеги јас сум прва година и ми остана матемтика неполозен,е сега ме интересира дали во образецот за заверка на семстар во делот задолжителни предмети да го напишам ,сепак сум го слушала зимски семестар но не ми е положен,треба или не треба?исто така ме интересира дали имиња и презиминја требаат на професори? Уште ова,книгата математички методи е за 2 година ,така ? ве молам за помош,не ми се прашуваат тетките од стидентски за образецот
Ултра лесен колега, ПРАВНИ И ЕТИЧКИ АСПЕКТИ НА ИНТЕРНЕТ, кога ми прати еден колега од сајтов резултати од минатата година абе мислам 70% беа со максисмум поени, а и од прашања се учело кои нон стоп се паѓале со еден точен одговор )Ја ја земав 2100
МЧР бара оргинал книга? Меѓународна пошто каснев не ја слушнав да не бара и она оргинал?
Глеам имаш прашано за Англиски 2
-Го предава Марија Маџар-Рибар
-2 колоквиуми
-1 точен одговор/50 прашања
-Не бара редовност ама редовно пушта список за ако и бара некој оценка
-Лани и беше бош терминот во среда
-Mногу е досадна
-Кажува кои вежби ќе се паднат на предавање, истите од учебникот
-Ако си редовен лесно ќе го поминеш, ако сакаш повисока оценка само треба да ги учиш вежбите што ги потенцира.
Ако уште некој праша за англиски 2
ПС. и јас треба нешто да изберам... ама у ситуацијава ми треба нешту ултра лесно пошто имам 3 испити ако има некој да ми даде идеја?
Мислам дека треба да го запишеш предметот во образецот иако не ти е положен, матем. методи да за 2 ра година е , а имиња и през. треба ама и не мора не прават проблеми за тоа.Колеги јас сум прва година и ми остана матемтика неполозен,е сега ме интересира дали во образецот за заверка на семстар во делот задолжителни предмети да го напишам ,сепак сум го слушала зимски семестар но не ми е положен,треба или не треба?исто така ме интересира дали имиња и презиминја требаат на професори? Уште ова,книгата математички методи е за 2 година ,така ? ве молам за помош,не ми се прашуваат тетките од стидентски за образецот