Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Деловно планирање ќе биде оптички.

Moze li nekoj da mi kaze za informaciski tehnologii kaj S.Josimovski za ispitot na 25ti januar, dali ima nekoi delovi od knigata sto ne treba da se ucat? Nacinot za prijavuvanje na prakticniot del od ispitot? Pozz i fala:)

Колеги,дали некој знае Банкарство кои лекции се паѓале на испит?Heeeeelllppp

Zdravo na site, srekna Nova i se najdobro vo nea.
Ve molam ako nekoj ima informacija da spodeli za ispit po upravuvacko smetkovodstvo kakov e i sto se ima vo nego i dali e mnogu tezok( posto na kolokvium ke padnoam sigurno ).
Blagodaram i pozdrav.

SIS ima rezultati ili u[te ke cekame?

Уште ќе чекаме, го прашале професорот, после празниците рекол, така да после 7-8 би требало да има.

Zdravo na site, srekna Nova i se najdobro vo nea.
Ve molam ako nekoj ima informacija da spodeli za ispit po upravuvacko smetkovodstvo kakov e i sto se ima vo nego i dali e mnogu tezok( posto na kolokvium ke padnoam sigurno ).
Blagodaram i pozdrav.

Испитот Управувачко сметководство/Сметководство на трошоци е поделен на 2дела, има 3 прашања за раскажување, тоа се лекции, и има 3 задачи, не како на колоквиум, малку поголеми, какви што беа на вежби.
Тешко е и многу малку поминуваат, но се поминува.
Поздрав

Организација и дизајн на веб и Логистика прашања за испит да не има некој случајно, благодарам однапред ;)

Дали некој знае кога е приемното време на Љубиша по сметководство ???

Може некој да стави резултати од втор колоквиум Теорија на организација ?

Колеги до вчера имаше на веб страната на економски факултет објава од Комерцијална Банка за изведување на практикантска работа, но денес ја тргнале објавата. Ќе биде ли некој љубезен да ми ја прати објавата ако ја зачувал или пак маилот каде што требаше да се аплицира.

Колеги, знаете ли дали има тестови од Сметководствени контролни системи во Либро? Или ако некој од вас ги има ке може ли да ми ги прати во пошта?

Колеги, во колку саат се полага Маркетинг Менаџмент во понеделник?

Ми треба што побрзо некој да одговори, за колега ми е да каже кое време ќе биде отсутен на работа. :)
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 15:48 ---
Колеги, во колку саат се полага Маркетинг Менаџмент во понеделник?

Ми треба што побрзо некој да одговори, за колега ми е да каже кое време ќе биде отсутен на работа. :)

Кој е некој полесен изборен предмет за летен семестар прва година? Фала :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom