Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае каков е критериумот на Дракулевски за оценување, конкретно за стратегиски менаџмент колку му е границата за положување,дали може да се положи доколку си имаш точно поени независно од тоа дали имаш од оптичките прашања или прашања на пишување. Фалааа ако знае некој нека пиши

Site prasanja se po 4 boda, i do ctacot i od dopolnuvanjeto, granica e 60 poeni, a od 50-59 ides na uslovno , za da vratis bodovi od nareden kolokvium

ке може ли некој да ми каже од прилика што даваат на колоквум по методи на продажба,каков тип на прашања има,дали се сите со заокружување или не се од таков тип...утре полагам,прва година сум изборен предмет ми е ,ве молам за помош...очекувам повеке мислења.фала ви однапред

Па дали признава професорот грешки или не , имавме прилика сите да видиме на неколку часа , дава дополнителни поени да затоа никој ништо не рече , ако тебе ти се доволни 2 дена мене можеби 3 ке ми требаат ;) мислев дека тука сме да си помагаме не и да се критикуваме но добро имало исклучоци .

Тоа повеќе беше укажување, а не негативна критика. Макроекономија е предмет што не смееш да си дозволиш само да го положиш туку треба и да го научиш. Со, тоа што ви укажувам дека книгата треба да се прочита и разбере, ќе ти помогнам повеќе отколку да ти го дадам тестот, само работата е дали ти долгорочно гледаш исто како мене. Не ми е цел, некого да критикувам, а уште помалку да омаловажувам. Поздрав и се најдобро.

Економија на инвестиции каква улога имаат списоците за редовност?
На колку е дозволено да те нема? :D

Државно резултати?
--- надополнето: Nov 15, 2011 1:11 PM ---
Државно резултати?

Однесување на потрошувачите некој да не ги има сликано резилтатите?

Дали може да ме пушти на втор колоквиум основи на маркетинг да ја замолам некако или e-mail да и пратам имам 17 бода.Да одговори некој со искуствo :)

Ме интересираше некој да не ги има сликнато или случајно негде електронски истакнато да не одам само за тоа?
Ги имам сликите на лаптоп, моментално сум во студентски и брзината на аплоад (и воопшто на интернетот) е екстремно ниска, ако сакаш кажи ми индекс или име/презиме по п.п. ќе ти пишам резултат, или ако не ти одговара така ќе мораш да почекаш до доцните вечерни часови кога има помалку луѓе закачено на нет, ќе ги хостирам и ќе ти пратам линкови.

Економисти ај едно лесно прашање :D
Што се суплементарни а што комплементарни производи?
И дали побарувачката зависи обратнопропорционално од суплементарните и правопропорционално од комплементарните?

Дали некој е упатен околу финансиски пазари и институции, ме интересира условно пуштени на втор се оние кои имаат од 20 па нагоре некој нека појасни оти незнам дали сум положена?? фалааа
--- надополнето: Nov 15, 2011 4:10 PM ---
Дали некој е упатен околу финансиски пазари и институции, ме интересира условно пуштени на втор се оние кои имаат од 20 па нагоре некој нека појасни оти незнам дали сум положена?? фалааа

Дали може да ме пушти на втор колоквиум основи на маркетинг да ја замолам некако или e-mail да и пратам имам 17 бода.Да одговори некој со искуствo :)

Колку бодови ти фалат?
Во принцип професорката не допушта такво нешто, особено никако преку e-mail.
Можеш да се обидеш да ја замолиш да те пушти на втор, а прв да го преполагаш во јануарска.

Математика можам да одам на увид и ако иам положено? Пошо на соопштението беше јасно истакнато дека термин за увид има само за тие што паднале, а јас положив ама некако со малце поени, сигурна сум дека задачите ми се точни па сакам да видам кај е грешката.

Математика можам да одам на увид и ако иам положено? Пошо на соопштението беше јасно истакнато дека термин за увид има само за тие што паднале, а јас положив ама некако со малце поени, сигурна сум дека задачите ми се точни па сакам да видам кај е грешката.
Мој совет - не оди. Драге е комплициран чоек, не си барај беља за џабе чим си положила :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom