За менаџмент знам дека може и последниот ден кога се предава сеинарската дека и тогаш можеме да се запишеме дека така рекол па сега колку е точно незнам .
Se moze samo da se sraboti semianrskata toa e najbitna stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За менаџмент знам дека може и последниот ден кога се предава сеинарската дека и тогаш можеме да се запишеме дека така рекол па сега колку е точно незнам .
Да, да научиме нешто. Само што за да се научи нешто треба и да се обезбедат услови ЈАС МИСЛАМ, а не да ни дадат да учиме од преведена книга на Gooogle Translate па дури и таму подобро ќе ја преведе... И уште една мн битна работа, книгата оригинал е пишувана од мн почитувани економисти, а професорот ни дава на час прашања од кои две истата сосема реченица ја има во учебник, а тој ни вика НЕ Е ТАКА, му ја читаме од учебник, ај ќе размислам ќе ви кажам другиот час, ама да знаете не е точно... Епа извини колега ама чим книгата не е точна логика некоја е да учиме од неговите прашања за да положиме...
Па дали признава професорот грешки или не , имавме прилика сите да видиме на неколку часа , дава дополнителни поени да затоа никој ништо не рече , ако тебе ти се доволни 2 дена мене можеби 3 ке ми требаатКако прво имате доволно услови. Книгата и не е невозможна за учење, туку е само на повисок стил, што за ваша возраст може да се совлада. Или, ако ви кажат дека е превод и одма е за никаде нели? Кај професорот има грешки, но истиот ги признава после и дава дополниелни поени. Така да ако ја научиш книгата и ја РАЗБЕРЕШ ќе немаш проблем. За колешката која ме има цитирано ќе и одговорам тука и ќе и кажам дека ако го има доволно совладано материјалот два дена се повеќе од доволно да го повтори. Ако за месец време се заборава наученото, нејверојатно кога ќе дипломира, наредниот ден треба да научи дефиниција за БДП и опортунитетен трошок и основната сметководставена равенка која патем е С=О+К. Поздрав.
Колеги некој да не има прашања по Однесување на потрошувачи ?
Ај некој ако сака да каже како да ги видам резултатите Финансиски пазари и институции
Мислам дека не , а и минатата година немаше потреба да ни ги наметнат .Луѓе, ISIC картичкиве лани што ги вадевме, сега во декември истекуват. Треба пак да се вадат? Има некое инфо во врска со тоа?
Во Вторник полагаме во 12 часот така? А има нешто списоци каде се полага.......