Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
изгледа ја ќе бидам црната овца што ќе падне Трговско...тестот беше ужас!

изгледа нема да бидеш само ти, голема е веројатноста и јас да бидам :pos:
btw кој и да прашам како поминал,од секого ист одговор ТЕПКА брат :D

Може некој од постарите колеги да ми каже дали само ако ги прочитам презентациите по трг.право може да се положи?:D
Да но со минимални поени .
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:00 PM ---
Финансиски пазари треба до 9та тема без 7ма теориите, така?
9 та до 164 и да без теории и без 7ма а мислам дека треба и тие табели што се од 3 та до 8ма .
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:01 PM ---
Финансиско сметководство дали навистина се паѓаат тие прашања од книгата што се на крај на темите и задачите што се решавани како што рече асистентката или не ? некој од постарите колеги помош ??? :D
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:02 PM ---

90% тепка.. што им е на луѓево бре?? прашањава беа од типот
-Што ќе се случи со бла бла бла ако:
а) Ква ква ква?
б) Ква ква тра?
в) Ква тра кла
г) Под а) б) в) се точни
д) ниедно не е точно ........................... -.- :mad:

сите, сите баш сите... кој ги измисли прашањата алал да му е сите не заеба :D од тие 50 прашања дали 10 точни иам што сум сигурен... друго ТЕПКА БРАТ :icon_lol:

Знае ли некој како се полага Политика на Технолошки развој!?
На пишување е или Заокружување?

Oтидовме сите:pos:еххххх:tapp:
--- надополнето: Nov 3, 2011 2:48 PM ---
сите, сите баш сите... кој ги измисли прашањата алал да му е сите не заеба :D од тие 50 прашања дали 10 точни иам што сум сигурен... друго ТЕПКА БРАТ :icon_lol:

Прашањата не се измислени Ангела ги кажа во петокотo_O ... Исто и јас ко тебе, дали 10 ги знаев друго се на тепка или еци пеци пец си праев:pos:бруки

Да но со минимални поени .
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:00 PM ---

9 та до 164 и да без теории и без 7ма а мислам дека треба и тие табели што се од 3 та до 8ма .
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:01 PM ---
Финансиско сметководство дали навистина се паѓаат тие прашања од книгата што се на крај на темите и задачите што се решавани како што рече асистентката или не ? некој од постарите колеги помош ??? :D
--- надополнето: Nov 3, 2011 1:02 PM ---

Кога рекла асистентката по сметководство дека тие од крајот на книгата се пагале??? Да не мислиш на демонстраторката? И да, до минатата година учебникот не содржел такви прашања на крајот од секоја тема со повеќекратен избор.... И мене ми треба помош околу тоа смотано Фин. Сметководство...

Колеги Економија на инвестиции ги учевте ли деловите и формулите за обврзници и акции затоа што асистентот спомна дека нема да има нешто такво и како стоите со 5,6 и 7 глава?
Ќе има ли прецизирано колку точни одговори треба да заокружиме?

Ајде колегите од Струга што полагаа Економија на инвестиции нека не просветлат малце :))

Ај некој нека каже до каде требаше за прв колоквиум Стратегиски Менаџмент до 6 или до 7 ма глава??​

Кога рекла асистентката по сметководство дека тие од крајот на книгата се пагале??? Да не мислиш на демонстраторката? И да, до минатата година учебникот не содржел такви прашања на крајот од секоја тема со повеќекратен избор.... И мене ми треба помош околу тоа смотано Фин. Сметководство...
Да мислев демонстраторката :D дека од тие задачи и од тие прашања се паѓа.

може некој да ми објасни зошто ме нема математика на список??? да не кажал нешто за тие што презапишуваат кај да идат или сл..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom