Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Финансиски пазари треба до 9та тема без 7ма и теориите, така?

Некој ако може да каже од кај учи дигитална економија дали од книга дали од презентации затоа што гледам дека едното и другото немат врска книгата е написана во 1999 google не бил направен тогаш и некој од постариве колеги ако може да каже дали колоквиумот е лесен или тежок и ако може одговор фала однапред.

Кај може да се најдат презентациите за дигитална? Ако ги има некој нека прати линк или пак нека ми прати Прив Пор за да му кажам маил кај да ми ги испрати.
Фала колеги.

Може некој од постарите колеги да ми каже дали само ако ги прочитам презентациите по трг.право може да се положи?:D

Кај може да се најдат презентациите за дигитална? Ако ги има некој нека прати линк или пак нека ми прати Прив Пор за да му кажам маил кај да ми ги испрати.
Фала колеги.
На зефир ги има, и книгата и презентациите. Предметот не е тежок, 100 страни се прв колоквиум и за два дена асално се спрема. И да, ги има у либро.
.

Некој да не знае кога ќе има разултати Финансиски менаџмент?!

Професорот кажа дека утре ке има. Само не кажа дали ке ги има на нет.

Јас утре ке полагам Трговско ако некој неможе да види резултати финансиски се нудам... :)

Колеги меѓународни финансии од скиптата до кај треба и дали е можно само од презентации да се поминит, а и друга работа дали треба да се запишиш на некаков си список за да полагаш на колоквиум

Колега или колешке, ај те молам кажи ми кај ја има скриптата по меѓународни финансии, а и презентациите? И дали има нова книга или по старата? Јас сум вонредно и не сум од Скопје, а планирам во јануари на цел испит да одам. Фала однапред!

Деца смирете малце хормони, што е ова вечер пред полагање мора да бришам мислења.

Ај ве молам, некој што полагал скоро финансиско сметководство да ми каже на што повеќе да обрнам внимание, книжења, теорија.... Што...?

изгледа ја ќе бидам црната овца што ќе падне Трговско...тестот беше ужас!

Nekoj od postarite kolegi na SMETKOVODSTVO I REZVIZIJA ke moze li da mi kaze kakvi se predmetite vo 3/4 i kolku od tie se kaj Marina, za da znam dali da smenam departman so vreme, zasto posle upravuvackovo, definitivno vo dilema sum dali da ostanam na smerov!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom