Ејакулација при орално задоволување...

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување
Nema nekoja sho ne se zainteresirala barem ednas da proba,sho ne znaci deka ke proba... ali ke proba... se vrtam u krug... ama sekoja cura ja zanima...
Zemi si toa sho ti se zima... ich ne mu ja mislam... i poljubac mi beshe odvraten dodeka idev u zabavishte,pa pak se poljubiv...
Zatoa nema pravila :-)

feeeel da love бе девојки. Признајте си нема да ве тепаме. Напротив ја поздравуваме вашата храброст. :je:

Филингот е далеку поголем, ама има и доста девојки на кои не им се допаѓа ова.
Јас имам едно интересно искуство, пред некој месец кога бев у Грција си фатив една русинка и таа сама инсистираше на свршување во уста, сакаше да голта :) Па така 7 дена по ред и свршував исклучиво во уста и тоа по неколку пати на ден. Абе Mother Russia :)

п.с. не ја залапав ни еднаш после свршување, некако глупо ми беше.

Оддамна ги имам поминато и моралните и гастрономските аспекти на голтање. Така да останува на кеиф. Дали сака или не сака. Ама нема полошо од сврушавање во уста и трк во ВЦ да го плукне. Тоа е непоштовање. :)
Совет за девојките: Ако се решиш за во уста или голтај или скришно плукни да не те забележи или остај го човекот да си сврши на стомак. Трчање до ве-це како избезумена из нот ан опшн.

Batistuta напиша:
Филингот е далеку поголем, ама има и доста девојки на кои не им се допаѓа ова.
Јас имам едно интересно искуство, пред некој месец кога бев у Грција си фатив една русинка и таа сама инсистираше на свршување во уста, сакаше да голта :) Па така 7 дена по ред и свршував исклучиво во уста и тоа по неколку пати на ден. Абе Mother Russia :)

п.с. не ја залапав ни еднаш после свршување, некако глупо ми беше.
Види го ти еј! Седум дена по ред, и тоа по неколку пати на ден! Аман човеку, си можел да ослепиш (или неа да ја ослепиш... знаеш со колку kmph се исфрла машкото семе?). :party2:

Оправдано е што не си се залапал после свршување. Русинка што голта секој ден по неколку пати и што сум ја запознал на одмор, не би ја пољубил во образ - не па да ја залапам, и тоа после свршување.

Ако станува збор за твојата девојка, тогаш би требало да ја залапаш. :)

2) белковини (докажано корисно и здраво во повеќе научни и здравствени магазини)
3) лечи од депресија (спермата содржи хормони како тестостерон, естроген и простогландини кои можат да влијаат на чувствата на жената. Тие по ејакулацијата на мажот во телото на жената мошне брзо навлегуваат во крвта преку крвотокот, каде и го манифестираат своето антидепресивно дејство)
4) служи како диета (да, мислите дека диетите не делуваат на вас?

Ејсид ... не реагира вака на мажите? Ако да ... што не си подсркнете некогаш?:pos:

Acid напиша:
Ако станува збор за твојата девојка, тогаш би требало да ја залапаш. :)

Девојка не, па таму ја упознав :) Фина беше типката, имаше џакузи у соба па ми беше баш занимливо да го поминувам времето таму со неа :) Абе средено девојче, работи у некое претставништво на Тојота у Москва. Иначе уопште за русинките е сосема нормална работа голтањево, бар така заклучив од муабети.

divine напиша:
Ејсид ... не реагира вака на мажите? Ако да ... што не си подсркнете некогаш?:pos:
Исто дејство има де. Иначе, има и мажи кои голтаат, не се секирај. Ќе се јави првиот кај и да е. :)

Acid напиша:
Исто дејство има де. Иначе, има и мажи кои голтаат, не се секирај. Ќе се јави првиот кај и да е. :)

:ne: Нема исто дејство!

divine напиша:

Ние имамевишок затоаи го/ги лачеме. Duh! :je: :je:

Acid напиша:

(за жените)

2) белковини (докажано корисно и здраво во повеќе научни и здравствени магазини)
3) лечи од депресија (спермата содржи хормони како тестостерон, естроген и простогландини кои можат да влијаат на чувствата на жената. Тие по ејакулацијата на мажот во телото на жената мошне брзо навлегуваат во крвта преку крвотокот, каде и го манифестираат своето антидепресивно дејство)
4) служи како диета (да, мислите дека диетите не делуваат на вас? Читајте повеќе тука - http://ncbuy.com/news/wireless_news....36I5C1UF021120 )

Сума сумарум, жените сепак имаат поголема корист од сето ова.
1. Белковини мажите не им требаат. Да испиеш едно пиво е исто како да си изел две јајца.
2. Мажот е депресивен само ако нема кај да го испразни. Да не почнам за причини за депресија кај жената.
3. Диета... машко... со сперма.. тешко
:pos::pos:

сперма е закон, само незнам шо се толку тифки жениве на таа тема...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom