Lil Lamb
Сакам да се родам одново.
Гризни си јазикот, скраја да е.Не би требало, на сила му ја земале жената. Сега ти чувај се, да не те бендиса тебе.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гризни си јазикот, скраја да е.Не би требало, на сила му ја земале жената. Сега ти чувај се, да не те бендиса тебе.![]()
Ако господ сака да не увери во нешто, да веруваме во него, нека ја преврти Ајфелова кула наопаку, нека направи реките да течат обратно или нека го претвори Мртвото Море во вино. Ама изгледа не го интересира што другите мислат за него и си брка работа.Гризни си јазикот, скраја да е.Него, прекини да се шегуваш.
Обично и на неверниците им се случуваат чудни нешта... За Господ да ги увери дека сепак постојат.
![]()
Во ред Атеисту. Не ти се мешам повеќе а и задна намера ми е да ве убедувам во нешто што не верувате. Ваше си е тоа, иди дрогирај се, швалерувај се, крши женски срца, пиј алкохол, умирај. Прави шо сакаш, спротивно од она што Господ го вели и сака. Не ти се мешам.Ако господ сака да не увери во нешто, да веруваме во него, нека ја преврти Ајфелова кула наопаку, нека направи реките да течат обратно или нека го претвори Мртвото Море во вино. Ама изгледа не го интересира што другите мислат за него и си брка работа.
Во слободно време си игра играчки, мажи братучетки за ергени од пеколот...
Така значи а? Ми мислиш лошо, ми се ситиш дека ќе горам во пеколот. Ако, продолжи така. Ова што го правиш и мислиш за мене, е грев, а тоа значи дека заедно ќе не вртат на ражен во пеколот, и мене и тебе.Во ред Атеисту. Не ти се мешам повеќе а и задна намера ми е да ве убедувам во нешто што не верувате. Ваше си е тоа, иди дрогирај се, швалерувај се, крши женски срца, пиј алкохол, умирај. Прави шо сакаш, спротивно од она што Господ го вели и сака. Не ти се мешам.Ама кога ќе гориш во пеколот, јас ќе те гледам од рајската градина, трпеза пред мене полна со разновидни специјалитети, најразлични овошја и ќе ти се смеам, онака демонски.
![]()
Rak`ija ke ima li? ....Kebapite po kilo li ke odat... daj kazi ziti se ...da postavime nekoja tezga da izvadime nekoj dinar!Во ред Атеисту. Не ти се мешам повеќе а и задна намера ми е да ве убедувам во нешто што не верувате. Ваше си е тоа, иди дрогирај се, швалерувај се, крши женски срца, пиј алкохол, умирај. Прави шо сакаш, спротивно од она што Господ го вели и сака. Не ти се мешам.Ама кога ќе гориш во пеколот, јас ќе те гледам од рајската градина, трпеза пред мене полна со разновидни специјалитети, најразлични овошја и ќе ти се смеам, онака демонски.
![]()
И гледам нешто градини, специјалитети ми спомнуваш... ќе видите ко ќе ви дојдеме со браќата демони од пеколот, тоа овошките од градина сите ќе ви ги изедеме, пиперките туршија ќе ви ги направиме, такви кисели да ги јадете. Ќе видиш ти, ај.Во ред Атеисту. Не ти се мешам повеќе а и задна намера ми е да ве убедувам во нешто што не верувате. Ваше си е тоа, иди дрогирај се, швалерувај се, крши женски срца, пиј алкохол, умирај. Прави шо сакаш, спротивно од она што Господ го вели и сака. Не ти се мешам.Ама кога ќе гориш во пеколот, јас ќе те гледам од рајската градина, трпеза пред мене полна со разновидни специјалитети, најразлични овошја и ќе ти се смеам, онака демонски.
![]()
Vo Makedonija imame lugje sto pravat crni magii strasni. Otidi kaj nekoj takov zamoli go da ti napravi magija pa ke pravime muabet. Cisto probno kolku da osetis.Многу е битен фактот оти за да те опседнат духови треба да веруваш во Господ. Пошто он многу ги сака чедата свои.
Нема грешка,ако магијата беше толку силно оружје,нашиве ќе направеа магија на грчките функционери да полудат и да ја признаат Македонија.Сите соседи на Македонија ќе ги растуревме,а нас ќе ни одеше само напред.Тоа го има само на филмовите Мерлин,најголемиот маг во раното британско кралство.Vo Makedonija imame lugje sto pravat crni magii strasni. Otidi kaj nekoj takov zamoli go da ti napravi magija pa ke pravime muabet. Cisto probno kolku da osetis.![]()
Predizvikot vazi i za tebe probaj pa ke mi kazhes.Неможам да ги разберам оние луѓе,кои откако ќе изодат кај сите бајачи и бајачки кои гледаат на икони,лекот продолжуваат да го бараат кај оџи.Која е поврзаноста на двете?[DOUBLEPOST=1410367356][/DOUBLEPOST]
Нема грешка,ако магијата беше толку силно оружје,нашиве ќе направеа магија на грчките функционери да полудат и да ја признаат Македонија.Сите соседи на Македонија ќе ги растуревме,а нас ќе ни одеше само напред.Тоа го има само на филмовите Мерлин,најголемиот маг во раното британско кралство.
Во право си,сум читал дека и Хитлер користел магија за да има толку многу приврзаници,нешто како колективна хипноза.Незнам за Путин ,а сигурен сум дека Обама,тој што го гледаме во јавните настапи ,не е он туку неговиот двојник.После убиството на Кенеди,американските претседатели редовно користат двојници.Predizvikot vazi i za tebe probaj pa ke mi kazhes.Eve ke ti kazham mnogu interesni rabota... Site golemi funkcioneri pr. Putin i Obama imaat energetski zastiti od magii i bilo kakvi negativni vlijania. FBI davaa nekolku milioni nagrada za toj sto ke go objasni govorot na teloto na Putin koga e na golem cin. Se pretpostavuva deka na takvi golemi nastapi oni samo fizicki se prisutni potocno se smeta deka se pod hipnoza. Aleksandar Makedonski niedna vazna odluka ne donel bez crn turmalin vo desnata raka. Crniot turmalin e kristal najdobar za vadenje magii i voopsto zastita od magii. Razvrti sliki po gugl od golemi poglavari na crkvi na toa krunite ogromni site imaat kristali na celoto pretezno od vakvi poludragi kamenja koi stitat od magii. Papata obavezno nosi prsten so mokjen kristal. Znaci decko cim vakvi licnosti se pazat od nesto takvo mnogu verojatno deka postojat takvi energii, sili. Bitrebalo vaka po zemski po obicno objasneto da site da razberete.[DOUBLEPOST=1410371113][/DOUBLEPOST]
Za Hitler ima mnogu interesni raboti okolu koristenje na vakvi mokji. Poveketo od istrazuvacite tvrdat deka se sluzel so satanisticki sili... Zatoa sakal i da go zapalat otkako ke umre. Isto taka i rusite i germancite za vreme na vojnata bile na Tibet i po nekoj kazuvanja nesto barale. Na Tibet nema bogatstva ocigledno e deka barale nesto sto ke mozat da vlijat so nego. Pred skoro vreme na National Geographic imase emisija za toa sto se koristele rusite za vreme na vojnata za da pobedat. Isto taka imashe nekoe objasnuvanje zosto partizanive nosele bas na prednata strana od kapata zvezda... Zvezdata bila simbol na dobro i gi stitela na nekoi nacin kolku tolku i pomagala da ne se zavladee so niv preku magiite sto gi stvorale nacistive.Во право си,сум читал дека и Хитлер користел магија за да има толку многу приврзаници,нешто како колективна хипноза.Незнам за Путин ,а сигурен сум дека Обама,тој што го гледаме во јавните настапи ,не е он туку неговиот двојник.После убиството на Кенеди,американските претседатели редовно користат двојници.
За ова се слагам,петокраката е магиски симбол,за белата магија.А додека превртена наопаку ја користат за црна магија.Само прави разлика од окултизам со сатанизам,бидејќи едното и другото се сосема различни.Окултистите не познаваат Сатана,бидејќи него му е местото во Библијата,тие почитуваат други најчесто пагански Богови.Za Hitler ima mnogu interesni raboti okolu koristenje na vakvi mokji. Poveketo od istrazuvacite tvrdat deka se sluzel so satanisticki sili... Zatoa sakal i da go zapalat otkako ke umre. Isto taka i rusite i germancite za vreme na vojnata bile na Tibet i po nekoj kazuvanja nesto barale. Na Tibet nema bogatstva ocigledno e deka barale nesto sto ke mozat da vlijat so nego. Pred skoro vreme na National Geographic imase emisija za toa sto se koristele rusite za vreme na vojnata za da pobedat. Isto taka imashe nekoe objasnuvanje zosto partizanive nosele bas na prednata strana od kapata zvezda... Zvezdata bila simbol na dobro i gi stitela na nekoi nacin kolku tolku i pomagala da ne se zavladee so niv preku magiite sto gi stvorale nacistive.