Муабетот ми беше Психологот нејзин дека ја важел за најнормална, најсвесна личност. Додека после тоа преку ноќ се се сменило. Инаку, не ползела по ѕидови, ама нон стоп лежела, врескала, фацата и се променувала, можеби за вас изгледа како нереално, као некоја приказна, бајка. Но на нејзините шок и пекол. А и на нас... Потоа, повраќала крв, ние мислевме дека девојчето е готово, дека и нема лек... Сме чуле за еден моќен човек од Франција, па сме го повикале. Коа дојде тој човекот, такви луѓе, не знам дали е добро овде што го зборам..Он и уше двајца има во Светов такви. Коа почнал да и ги кажува тие молитви врз нејзината глава она скренала значи буквално се фрлала накај ѕидови, врати, не можела тоа да го трпи... Имала демон, ама он уште не бил влезен кај неа, туку седел околу неа ( се ежам додека го пишувам ова , а не сум еж

) Иначе и кај демоните го има она венчање... И ако демонот се венчал пример со неа, да сме почекале уше малце... Ќе и немаше спас... Пошо он ќе влезел во нејзините коски... И толку е. Послем тоа е многу потешко, ептен потешко... Да скратам, ја спасил...После неколку ноќи... Све било најнормално кај неа, демонот го венчал таму со некоја од неговите, не знам како идат тие раб... А на братучетка ми и го сменил нејзиниот мирис... И рекол првите две недели уопште од дома да не излегува, ама оваа излегла и замислете од Франција се јавува чоекот у Германија кај неа дома и им вика на нејзините да и се јават на мобилен за да си дое дома... Толку...