Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
А кој рече дека не сте го заработиле? Сестра ти ете по Скандинавија растурала.Прва била ако станувало збор за секс (ваљда поради здравјето за добро да ја крепи).Ваљда некој се нашол и да ја награди за тоа,не може се од љубов да биде.Па ај си рекла нека има нешто и за тебе.Мерцедес мерцедес,јебига,нешто нека се вози,недајбоже ќе заврни,пешки не се иде.

Како и да е,ми го разубави денот.Одсабајле како ми тргна со едукација на младината по светот.Етет па јас чуди се зашто молеле колеле сите да избегаат надвор. Вријало од мувачи,ебачи и дечковци.Јас па си помислив дека иделе на шетња,а тие да ти иделе кариера да градат.

Мој предлог:Нека батали сестра ти тоа информатиката,нека не се замара,нека се пресели во Амстердам,црвена улица за неа е правата ствар! ;)
Се гледа дека си фолирант и глумец ништо повеќе.Јас ти кажувам факти ти навредуваш се гледа на кео ниво си .Не е ни чудо у Македонија пред 30 години прво школо се отвори па затоа има толку неписме народ.И не одговори на ниедно прашање зашто едноставно избегаваш одговор и немаш одговор и зашто едноставно сум во право дека си еден фолирант само.И како второ од кај знаеш дека имам сестра и дека не те лажев цело време само за да видам реакции:smir: на сељачаната и провинцијата и ЛАЖНИТЕ ПОПОВИ.Ти како прво незнаеш како живеат Скандинавките и Скандинаците.На нив вакви тези,филмови и глумења да им продаваш ќе ти се смеатзашто одма некоја Скнадинавка да ти се пушти прв ќе отидеш со неа не тврдам знам така да не се фолирај само тука.

Имаше една кога учев си бираше меѓу 25 машки избор голем само од нашиот клас, ќе те фати за рака и нема бегање :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Еднаш си фати дечко неинформиран беше човекот и се лапаа пред школски двор и почнааа луѓево да плукаат пу бе како не му е гнас :pusk: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Па некој ако ти рече скокај во бунар ќе скокаш ли?Па и јас сум имал Швеѓанка девојка којашто имала многу дечковци пред мене па сум ја сакал и она мене и сме биле во врска 6 месеци ама разликата е што тука од просечен Швеѓанин нема да чуеш пубе нели му е гнас зашто едноставно него интересираш ти и девојкати.

Па нели ти си МОРАЛЕН и сексот за тебе е грев.Се гледа дека си само еден обичен фолирант и пишуваш како ти одговара.Немаш никаков став.У 3 поста три различни мислења.
Кај спомнав дека сексот за мене представувал грев?

Ставот мој: Жена што се ебе со секој што ке стигне = курва.

Жена што се ебела СТРОГО со дечковците = сексуално активна но не по секоја цена! Значи влегува во врска и си се ебе со дечкото.А на курва не може секој да и биде дечко,туку секој може да и биде ебач!

А директно на темава став(еднаш курва - секогаш курва): Зависи од место и време. Некоја овде ако ја знам дека била курва,ако замине на пример во Скандинавија,таму ќе си фати дечко,ќе му кажи а бе вака и вака имав еден во Македонија,многу бев заљубена па му дадов да ми биде прв,а ти ми си втор ЖИМИ СЕ!

Значи во моите и очите на тие што ја знаат од претходниот живот,она е курва.А во стартот на новиот живот во друго место и друго време она може да биде и девица!

Еве ти кратко и јасно мој личен став за темава.Се што ќе искоментирам понатаму ќе ми биде лична забава и тепање време.Ако мислиш дека нешто пробувам да ти објаснувам,нека не те лажи умот,твоите либерални мозочни келии не го дозволуваат тоа!

Нема никаква врска... Многу од нив се денес исклучителни домаќинки.

Не гледам причина зошто не би се променила. Во глобала, не верувам дека луѓето се менуваат, ама одредени навики можат да се променат. Е бидејќи на таквата сексот и е повеќе навика од потреба, верувам дека може да се смени.
Во посочениот случај во воведот на темата тоа ти е зависност од добивање на поклони. Спонзоруша беше тоа нели?:)
И таа може да се промени. Ако мажот почне да и обрнува малку повеќе внимание, притоа свесен дека еднаш неделно би требало да и купи некој поклон (ако ја знае дека е таква) тогаш не верувам дека типката би се курвала со секој што ќе и ја побарал на услуга.
Понекогаш не може да се бара кривицата во едниот. It takes two to tango.
И еднаш курва, не е секогаш курва.
Еднаш курва - така и се погодил периодот.:toe:

За нив има друг збор ако не се лажам. Женкари се викаат и не се омилени многу многу помеѓу редовите на жените кои малку потрезвено размислуваат.
Како да не.Сега се ми кажа.Кого бламираш тука?Еве ти имаш другар женкар што не го избегаваш,навредуваш,не го дружиш туку напротив омилени теми ви се девојките што он ги легнал.Другар доста бе.

Јас немам ништо против никого,ама овде како што ги прочитав постовите ми изгледа дека некој лечи комплекси...Boyfromtown те молам прибери се како разговараш затоа што од сето ова заклучив дека потекнуваш од срцето на некое заџиткано село па сега сакаш да докажиш дека си градско дете и дека си гледал незгодни работи со сестра ти па сега тука ни моташ партали само да си ги излечиш своите комплекси....
Можеби не сум во право и длабоко се извинувам ако грешам,ама прими совет и препрочитај се што начкраба на темава,а мислам дека најдобро е да се избришат постовите со сестрата на другаров поради тоа што доста непромислено ја смеша тука.....
:helou:

Како да не.Сега се ми кажа.Кого бламираш тука?Еве ти имаш другар женкар што не го избегаваш,навредуваш,не го дружиш туку напротив омилени теми ви се девојките што он ги легнал.Другар доста бе.
Не ми доликува, ама... Шо ти е проблемот бе? Те боли темава што вака нападно реагираш? Божеее...

Не знам дали ми го прочита постот или не. Реков ТАКВИТЕ НЕ СЕ ОМИЛЕНИ КАЈ ЖЕНСКИТЕ КОИ МАЛКУ ПОТРЕЗНО РАЗМИСЛУВААТ.
Никаде не реков дека јас избегавам такви луѓе или што ти таму не паднало на памет. Дај читај пред да реплицираш на некој.:tapp:

Кај спомнав дека сексот за мене представувал грев?

Ставот мој: Жена што се ебе со секој што ке стигне = курва.

Жена што се ебела СТРОГО со дечковците = сексуално активна но не по секоја цена! Значи влегува во врска и си се ебе со дечкото.А на курва не може секој да и биде дечко,туку секој може да и биде ебач!

А директно на темава став(еднаш курва - секогаш курва): Зависи од место и време. Некоја овде ако ја знам дека била курва,ако замине на пример во Скандинавија,таму ќе си фати дечко,ќе му кажи а бе вака и вака имав еден во Македонија,многу бев заљубена па му дадов да ми биде прв,а ти ми си втор ЖИМИ СЕ!

Значи во моите и очите на тие што ја знаат од претходниот живот,она е курва.А во стартот на новиот живот во друго место и друго време она може да биде и девица!

Еве ти кратко и јасно мој личен став за темава.Се што ќе искоментирам понатаму ќе ми биде лична забава и тепање време.Ако мислиш дека нешто пробувам да ти објаснувам,нека не те лажи умот,твоите либерални мозочни келии не го дозволуваат тоа!
А мажот што се ебе со секоја што ќе стигне што е?И знаеш на еден просечен Швеѓанин колку музначи некоја ако му каже дека имала 100 дечковци пред него.Ништо како да си му кажал сабајле јадев сендвич.Он не се замара со такви непотребни глупости у живот он гледа да живее свој живот,а не на друг.

Имаше една кога учев си бираше меѓу 25 машки избор голем само од нашиот клас, ќе те фати за рака и нема бегање :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Еднаш си фати дечко неинформиран беше човекот и се лапаа пред школски двор и почнааа луѓево да плукаат пу бе како не му е гнас :pusk: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Епа тоа е тоа што сите (по прилепски кажано) берат гајле за другите а не се гледаат дека се во гомна до гуша и самите....Шо кур го боли некого колу таа дудлала и со колку се лигавела по паркови....Гледајте си ја својата работа....Стварно нема логика:tapp:

Не ми доликува, ама... Шо ти е проблемот бе? Те боли темава што вака нападно реагираш? Божеее...

Не знам дали ми го прочита постот или не. Реков ТАКВИТЕ НЕ СЕ ОМИЛЕНИ КАЈ ЖЕНСКИТЕ КОИ МАЛКУ ПОТРЕЗНО РАЗМИСЛУВААТ.
Никаде не реков дека јас избегавам такви луѓе или што ти таму не паднало на памет. Дај читај пред да реплицираш на некој.:tapp:
А зашто тогаш женските се воспитувани да ги избегаваат таквите другарки и да не се дружат со нив, а машките не.

Јас немам ништо против никого,ама овде како што ги прочитав постовите ми изгледа дека некој лечи комплекси...Boyfromtown те молам прибери се како разговараш затоа што од сето ова заклучив дека потекнуваш од срцето на некое заџиткано село па сега сакаш да докажиш дека си градско дете и дека си гледал незгодни работи со сестра ти па сега тука ни моташ партали само да си ги излечиш своите комплекси....
Можеби не сум во право и длабоко се извинувам ако грешам,ама прими совет и препрочитај се што начкраба на темава,а мислам дека најдобро е да се избришат постовите со сестрата на другаров поради тоа што доста непромислено ја смеша тука.....
:helou:
Не сум од село.3 генерации сум во Скопје.И кажав од кајзнаете дека имам сестра.Секој може се да напише на форум али како живее во реалност тоа е друга работа.А никој не живее како што пишува овдека сите гледате да легнете нешто .

Не сум од село.3 генерации сум во Скопје.И кажав од кајзнаете дека имам сестра.Секој може се да напише на форум али како живее во реалност тоа е друга работа.А никој не живее како што пишува овдека сите гледате да легнете нешто .
Земи да ги препрочиташ сите мои постови и ќе заклучиш дека воопшто не си во право....Не би да се расправам тука со тебе ниту со било кој друг форумџија ама те премолувам доста тресиш глупости

А зашто тогаш женските се воспитувани да ги избегаваат таквите другарки и да не се дружат со нив, а машките не.
Ако јас добро се сеќавам, односно ако добро ми работи логиката, тоа е последица на одредени уредувања кои ги имало нашето општество. И мене тој синдром никогаш не ми бил јасен ама ете, така е.
Се знаело кај нас дека жената треба да биде невина пред брак и да биде послушна како куче (извинете на израз, ама морам за да доловам ситуација). Е сега, бидејќи многу работи се сменети од тогаш, нели еманципација на жената и што ти таму не друго, не е толку важно дали типката имала 5 или 50 дечковци пред тебе. Ама сепак останало важно кога веќе имаш секс, немој да се дружиш со курва да не те расипе и тебе. А ако немаш, тогаш пак немој за случајно да не ти се види интресен тој начин па и ти да пробаш.
Уствари, од кај па ја да знам кој како си ја воспитува дома ќерката.

п.с.И не споредувај Македонија со скандинавските држави. Ова тука е Балкан, со многу полоши предрасуди отколку за тоа дали една жена имала 10, 100 или 1000 дечковци.

Ејјј ме откри. Еве ме сега барам некоја типка шо ќе застане на моја страна у темава и ќе и пишам пп да ми прати бројче да се договориме да се видиме и да ја легнам на крај.
Односно, која и да го чита ова, јавен апел, обратете ми се кај мене за да ве легнам.:tapp:
Стварно не разбирам која ти е поентата, ама ај. Идеш way too офтопик.

Брат.....Дај послушај го мојот совет
Зашто бе си имам свое мислење кој те шиша.Си го бранам до гроб.А тоа што 99% немаат никаков став и пишуваат тоа што им нив одговара зависно од ситуација.Ако си расист биди расист,а не прва цркиња што има налети одма гледаат у кревет да ја одведат, а после дојда и зборат смрт за црнци ова она.Исто ти е и со темава.Абе таа девојка е курва ова она ,а прв гледа да ја легне и да ја чести пијалак.Каде ти е тука ставот,достоинството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom