- Член од
- 9 јануари 2010
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 3
Се гледа дека си фолирант и глумец ништо повеќе.Јас ти кажувам факти ти навредуваш се гледа на кео ниво си .Не е ни чудо у Македонија пред 30 години прво школо се отвори па затоа има толку неписме народ.И не одговори на ниедно прашање зашто едноставно избегаваш одговор и немаш одговор и зашто едноставно сум во право дека си еден фолирант само.И како второ од кај знаеш дека имам сестра и дека не те лажев цело време само за да видам реакции:smir: на сељачаната и провинцијата и ЛАЖНИТЕ ПОПОВИ.Ти како прво незнаеш како живеат Скандинавките и Скандинаците.На нив вакви тези,филмови и глумења да им продаваш ќе ти се смеатзашто одма некоја Скнадинавка да ти се пушти прв ќе отидеш со неа не тврдам знам така да не се фолирај само тука.А кој рече дека не сте го заработиле? Сестра ти ете по Скандинавија растурала.Прва била ако станувало збор за секс (ваљда поради здравјето за добро да ја крепи).Ваљда некој се нашол и да ја награди за тоа,не може се од љубов да биде.Па ај си рекла нека има нешто и за тебе.Мерцедес мерцедес,јебига,нешто нека се вози,недајбоже ќе заврни,пешки не се иде.
Како и да е,ми го разубави денот.Одсабајле како ми тргна со едукација на младината по светот.Етет па јас чуди се зашто молеле колеле сите да избегаат надвор. Вријало од мувачи,ебачи и дечковци.Јас па си помислив дека иделе на шетња,а тие да ти иделе кариера да градат.
Мој предлог:Нека батали сестра ти тоа информатиката,нека не се замара,нека се пресели во Амстердам,црвена улица за неа е правата ствар!![]()
Па некој ако ти рече скокај во бунар ќе скокаш ли?Па и јас сум имал Швеѓанка девојка којашто имала многу дечковци пред мене па сум ја сакал и она мене и сме биле во врска 6 месеци ама разликата е што тука од просечен Швеѓанин нема да чуеш пубе нели му е гнас зашто едноставно него интересираш ти и девојкати.Имаше една кога учев си бираше меѓу 25 машки избор голем само од нашиот клас, ќе те фати за рака и нема бегање.
Еднаш си фати дечко неинформиран беше човекот и се лапаа пред школски двор и почнааа луѓево да плукаат пу бе како не му е гнас :pusk:.