Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Исто неколку месеци немаме слушнато, а се надевам ќе слушнеме што кажува и оваа сезона Стојанче Стоилов. Не знам ни што има да каже.
Леле колку беше неписмен овој...

Никaд немa дa се смени Жaре, кo oвoј Бoјaн wanna be стенд aп кoмичaрoт е, мисли декa кoјзнaе кoлку е смешен...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Истиот мебел и се што е во студиото е исто како на Алфа. Ништо не сменил само префрлил во Телма, а додал само платно за видео проектор за да си пушта нешто на него.

timthumb.php

Таман се надевав нешто ќе смени малку ама ништо.

Осеќам досадна ќе биде со Џамбазов, па и уште со ова телефонов а досадно е веќе.

Истиот мебел и се што е во студиото е исто како на Алфа. Ништо не сменил само префрлил во Телма, а додал само платно за видео проектор за да си пушта нешто на него.

timthumb.php

Таман се надевав нешто ќе смени малку ама ништо.

Осеќам досадна ќе биде со Џамбазов, па и уште со ова телефонов а досадно е веќе.
Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?

Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?
Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.

Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.
Епа не знам тогаш, ја мислам дека во Томато снима.
Како и да е, нема врска што е иста сценографијата, не е тоа проблем, се гледа дека го копира тој Џими Фалон или Конан, јебемлига не ги пратам америте ама од сликите што ги постирате испаѓа баш така.

Па и нека копира кој кур, и така нема никакви емисии курци палци, нека си тера Жаре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom