Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа. Барем да земеле некој што го знае акцентот. Вака не звучат охридски, мене ми беше апла глупо да ги гледам како се глупираат. Не може секој да стави Т на крај и да очекува нешто wow, си има граматика, правила. :rolleyes:Очекував повеќе.

Жаре следно ќе работи нешто што се вика CSI Ohrid, гледав еден клип. Полека ги регрутира сите твитерџии.

Гледам дека Goran Man ќе му биде во екипата.
За тие што заборавиле - тој Горан Ман кога беше акцијата spreadthetruth се жалеше што сме му го окупирале твитер со тоа и не можел на раат да биде.

Ах бе Жаре, добар си ти, ама глупо друштво собираш.

Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.

Ја имам чуено дека Горан Ман му има бутнато јогурт на дете додека јадел ѓеврек и не му купил нов. Каков сељак.
Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој. :icon_lol:

Па да ти кажам искрено може и некој геј Евреин во нацистичка Германија имал подобар хумор од овој. :icon_lol:

Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.

Не би ме чудело. Многу геј луѓе се смешни, а сигурно меѓу нив има и некој Ханс Дершовитц.
Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.

Јас стварно не знам како Жаре и цела продукција Еден на Еден те нашле тебе ко смешен па те пикнале да правиш пародии. Ова ми е необјаснив феномен.

Од исти причини зошто го глумам брат му на Зоран. ;)

Жаре е смешен и има некој талент, искрено другово е poor men's K15, без лутење.

Многу утепан водител е овој. Изгледав неколку емисии (ова колку да влезам во шемата), абе и да сакаш не можеш да гледаш. Ќе почне гостинот да раскажува некој настан и овој пет пати ќе го прекине со некоја идиотска финта/досетка.

Многу утепан водител е овој. Изгледав неколку емисии (ова колку да влезам во шемата), абе и да сакаш не можеш да гледаш. Ќе почне гостинот да раскажува некој настан и овој пет пати ќе го прекине со некоја идиотска финта/досетка.
а си ги гледал тони и део?Бетер се од жаре на секој 5 секунди се смејат ко луди а нема ништо смешно

Ау ау Зенот какоф лош обид за фристајл имаше...

Јас сеа емисиве ги гледам ради Пајакон, тук чекам момент од негде ко ќе акнит нешто шогоде за да се смејам. Абе шо урнебес е чоекон.

Мене ме фати срам за фристајлот на Тони Зен, 15 години е „рапер“ една рима не напрај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom