Eден на еден со Жарко Димитриоски

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Жаре е најјак моментално, лабав тип, одлична смисла за хумор..

А мене па Џими Фалон ми е фејл, од сите лејт најт шоуа најтапа ми е, воопшто не ми е природен.
Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...

Па затоа и кажав де бро ... Џими Фалон не е баш баш,со хаш таг итн фори стари,сеа Жаре се обидува копи пејст фори да праи и не ми се допаѓа,некако тапа ми е .... дечково има потенцијал се супер,но се повеќе и повеќе нема она ...

Треба Жаре свои фори да форсира а да не "краде идеи" од странските шоуа.

Порано беше подобар кога не се глупираше со вакви фори

Мене ми е океј и сега и порано коа праеше.

Исто така и добри гости вика според мене и не е ко Тони да ми ги носи оние црнине мачки ебате.

Секогаш може подобро и секогаш ние од другата страна на ТВ-то ќе мрчиме ама ова е една од ретките емисии што ги глеам на тв. Може и да се каже дека ради неа седнувам пред ТВ.

Опуштено мене ми е многу поинтересна, и гостите се поинтересни и концептот и шегите.

Ги владее пародииве во државава :D

Во некоја наредна епизода гостин ќе му биде Драган Бјелогрлиќ кај нас повеќето го знаат како Ексер од Врати ќе се роде серијата :)
1799046_10152247908968679_1985966738_o.jpg

малце ми е криво што не сум во Скопје и не можев да отидам да ја гледам премиерата во Синеплекс на Монтевидео каде и беа глумците дојдени .

Ги владее пародииве во државава :D
:cuc: Треба да направи едно скеч шоу налик SNL, дефинитивно ќе биде хит.[DOUBLEPOST=1393186389][/DOUBLEPOST]Диме Такси има природна интелигенција :vozbud:

Некако тапа ми е Жаре искрено , ми се допаѓа форматот и има многу потенцијало но едноставно е некако хуморот за критика и фрла сенка ... :(

вечерва пародииве и коцките тип топ (y)
гостинот нема потреба од коментар :cuc:

Кога му беше гостин Кочо педерот многу харизматично се понашаше, почнува сумлив да станува.

вечерва пародииве и коцките тип топ (y)
гостинот нема потреба од коментар :cuc:
На која ТВ го даваа, да проверам ал имат реприза ?
Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom