E3 2015

• Креатор на темата Креатор на темата AniMagus
  • Време на започнување Време на започнување
Ај пошо Mr.47 и AniMagus се извадиа од памет ајде и ја:

Open World Ghost Recon :vozbud:
од секад сум ги сакал Tom Clancy игрите и се шекнав кога го видов ова.
Најјако нешто ми е од E3 2015. :cuc:

Ne vidov ja izmslena topla voda kaj drugite. :D Akcentot na fluidnosta.

аии... Интересно игриче изгледа, но handling воошто не ми се допадна

Последно уредено:

аии... Интересно игриче изгледа, но handling воошто не ми се допадна

Симулација на ваква игра не може и НЕ смее да се очекува.
Оваа ќе биде аркадна, така делува. Симулации од НФС се Шифт 1 и 2, други мислам нема. Евентуално Про Стрит, но не ми текнуе како беше возењето таму.

Od uncharted nemase bolji gameplay!
Малце ја зезнаа на почетокот пошо типo заборавил да го напуни контролерот :P и стана Uncharted: Standing Simulator
Ама подобро е така, докажува дека ја играл на лице-место а не е снимано претходно па да пуштат клип.
Нејќам да се хајпам пошо Sony не и дава на Naughty Dog да си играт со другите платформи. Console exclusives се игрите кои ги држат како заложници.

Ghost Recon i Uncharted 4 vrv na E3 2015 !
И MGS V го додади на листата, трејлерот беше гром, во наредните 2-3 дена гајмплеј ќе покажат. За таа сум hyped уште од Ground Zeroes.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Speaking of MGS V, сега ставиа E3 гејмплеј демо и е 40 минути.
40 минути
40 минути
40 минути
Има го на IGN или .mp4 фајл.

Откако се комплетираше Е3 и разгледав по пробниот материјал кој го тестираа медиумиве сметам дека има 2 до 5 игри кој ќе се издвојат од добрите и ќе прејдат во ера дефајнинг игри, знаејќи дека 90 посто се уште во пост продукција.
Тука ги ставам The Last Guardian,Below,Fallout 4 и можеби Cuphead. Овие ги гледам како игри кој нудат нешто ново на масата или го освежуваат и инкорпорираат старото.
Покрај овие ќе сум заинтересиран за конечниот исход и на No Man`s Sky,Starfox Zero,Star Wars Battlefront и MGS V.Тука изоставувам игри кои не покажаа никаков футиџ од играта.
Би рекол уште дека очекувам Division,Mirrors Edge,Gears 4 и Doom да доживеат потполен дебакл и со продажба и со аклејм.
се на се успешен експо оваа година, најдоа слух издавачите овој пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom