E3 2015

• Креатор на темата Креатор на темата AniMagus
  • Време на започнување Време на започнување
Fallout 4 ми изгледа многу поразлична од претходните, само не знам дали тоа е за арно или за лошо. Премногу амбициозно ми изгледа, посебно за Bethesda. Ептен многу ветија, ако успеат се да средат како шо треба би било одлично, ама шо знам, Убисофт ме има направено скептик за ветувања на Е3.

Како и да е Deus Ex и Arkham Knight (y)

И тие франшизи. :icon_lol:

Ама де бе, ич не ми текна за Arkham Knight дека ќе ја има на Е3. Таа и Witcher III дефинитвно ми беа најискечуваните игри за 2015. Па и за една недела излегува, едвај чекам.

А инаку да, се сложвам за коментарот со франшизите. Еве сега некои како тие шо ги спомна се добри, ама после имаш па и работи како Assassin's Creed и Call of Duty (искрено, не знам која е полоша) шо ги исфрлаат секоја година а се бетер од суперхеројските филмови. Ама тоа е, сигурен ќар имаат така. Ако експериментираат со нешто оригинално, голем ризик земаат.

Fallout 4 ако ја нема атмосверата од Fallout 3, да им се плукнам во сите нивни features...

Fallout 4 ако ја нема атмосверата од Fallout 3, да им се плукнам во сите нивни features...

Атмосферата од 3 и се друго од New Vegas и ја имаш играта. Али гарант нема да има допирна точка со New Vegas ради the dirty casuals :icon_lol:

Атмосферата од 3 и се друго од New Vegas и ја имаш играта. Али гарант нема да има допирна точка со New Vegas ради the dirty casuals :icon_lol:
Генерално гледано New Vegas беше понапредна од 3јката, ама поради тоа што не успеа да ми створи атмосвера како тројката никогаш не ја завршив.

Засега покрај колорфилот на четворкава не ми се свиѓаат и дијалозите.

Интересна новава НФС, со најмногу модификации за колите до сега. Го направиле она, што го побарале фановите.

Некој линк да ми даде за Мајкрософт да ја гледам целосно! Неуспеав да стигнам да ја гледам

Некој линк да ми даде за Мајкрософт да ја гледам целосно! Неуспеав да стигнам да ја гледам

Повели Џои, знам дека ќе се изнауживаш кога ќе ги видиш новитетите кои Мајкрософт ги најави.

Јас се изнауживав, за разлика од нивното фијаско од пред 2 години. ;)

Повели Џои, знам дека ќе се изнауживаш кога ќе ги видиш новитетите кои Мајкрософт ги најави.

Јас се изнауживав, за разлика од нивното фијаско од пред 2 години. ;)

Тенкју сабајле ќе дискутираме повеќе сега слдно за 3,5 саати е сони мислам...

Ја најдов причината зашто Ubisoft се алчни за пари во последно време...
If3zczV.jpg

хахахах :D
еј, али шала на страна, јако изгледа

Нова ТракМаниа? Дајте линк?

Јас ги имам играно и сеуште ги играм Trackmania ESWC, Trackmania Forever и Trackmania 2. И оваа изгледаше добро, скоро ептен ист гејмплеј ко претходните Тракмании што ги набројав, само што од видеото се виде дека има нови блокови за градење на мапи и нов начин на возење на истите.

@IgorChete Новата Тракманиа се вика Trackmania Turbo. Мислам ти дека играше TM Forever, па ај да се стаиме некој пат :D

Иначе во мојата веќе 6та година играње Тракманиа можам да кажам дека играта е ептен интересна, можеби малце досадна за почетниците на почеток додека не ги научите стиловите на мапи и како да се возат истите. Единствен минус и тоа ЕПТЕН ГОЛЕМ минус(според мене) заради кој изгубив нерви во текот на овие години е тоа што компанијата што ја прави играта(Nadeo од Франција) има багови колку ти душа сака.... Nadeo се ПРЕМНОГУ ретардирани да пуштат еден bug fix patch... :bravobe: Да не пуштат еден пач на НИЕДНА од нивните игри за веќе конечно да ги средат глупостиве, не знам колку треба да си ретардиран... :tapp: :busi: Кога ги видов французите што излегоа на сцена, одма ми зовре крвта и почнав да пцујам ко ретардиран дома... :boksix: :mad::popce: Не можам доволно со зборови да ви опишам какви срања од багови ми се имаат десено на која било мапа... :facepalm: 6 години еј, 6 години ги пцујам и јас и сите други што не можат веќе да ги трпат баговите што рандом ќе ти се појават сред возење... али џабе е, речи су сувишне. :tapp: .

Ипак мој предлог е, ако ви се допаѓа вака на изглед, земете и пробајте ја. :D Само мало предупредување, ако сте слаби со нерви(ко мене :busi: ), подобро заборавете дека постои играва :гик:

Trackmania Nations ја играв као лид. Пирамида изградив на тоа игралиштето. Повеќе време поминав со градење на трки одколку играње.

Ја најдов причината зашто Ubisoft се алчни за пари во последно време...
If3zczV.jpg

Од 1:23:33 до 1:23:37

Нова ТракМаниа? Дајте линк?

Најавената TrackMania од сликата и од видео клипот е новата TrackMania Turbo, која допрва ќе излезе во продажба за компјутер, PlayStation 4 и Xbox One.

Последна TrackMania која е излезена во продажба е TrackMania 2: Valley.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom