Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako primeti na slikite pokazuvaat do televizorot i konzola i taa ne lici na originalniot wiiШто е ова ќе објасни некој подетално. Контролер е само за нинтендо вии или целосна конзола напикана во само тоа.
.Ako PS vita e 250$ ova ke bide minimum 400$.Абе што се деси? Нецел час презентација. Не научивне НИШТО, ниту цена ниту видовне гемплеј како што треба. НИШТО
.Ako PS vita e 250$ ova ke bide minimum 400$.
Ne gi sporeduvam vita i wii u so toa sto nudat nego mislata mi bese ako VITA handheld console kosta 250$ a wii u e klasicna home console togas realno e wii u da bide poskap od vita. Mozda ne 400$ ama ke bide poskap od vita.Не верувам.. конзолите на Nintendo никогаш не биле скапи, a ни технологијата што ја покажаа не е ништо ново (графика како конзолите од оваа генерација).
Плус, Wii U не е ни слично со PS Vita.. Vita си е portable конзола, a Wii U е уствари Wii 2 со нов контролер со екран на допир. Муабетот ми е, не можеш да го земеш само контролерот на автобус и да играш како што би можел со Vita.
Kuti tamu ti prv ke kupis Wii UИ заврши е3... конференциите завршија. Фестивал на детски играчки. Епа затоа ко на детски играчки гледаат на видео игрите.
Еве нешто поинтересно.
Хехе. Можи ќе купам. Ама ја ко реков детски играчки не мислев на нинтендо игрите ами на сите оние „(hard)core“ наслови. Battlefield, Assassins Creed, Fable Journey пример.Kuti tamu ti prv ke kupis Wii U![]()