ма остај тие што си прават пари!овие што се палат на такви ствари нека се разбудат од тој филм!Сите турбофолк пеачи и пеачки се за Аушвиц! Кај д-р Менгеле!
А јас што сум паушален слушател треба да кркам бесилка??sd Не ми е јасно што има да се оптопарувате со тоа што го слуша некој друг па ти си металец тоа е нешто што не го разбирам не можам да го поднесам и не го варам па пак не би те беселsd Поентата ми е секој со своетоеј дејан ко ќе немaт пеачи пеачки, мада и не се пеачи. све се испроцесирани на компјутер, тогаш немат да се слушат турбофолк толку хех. а иначе ќе пишев и сите шо слушет таква музика дека се за аучвиц, ама не пишав, дан се наљутит некој. зато за нив по едно 100 бесилки на плоштадиве по мк. а за тврдокорните-АУШВИЦ. :pos2:
И јас тоа се чудам види мајката.Како тоа само нас ни идат добро со пиење...и американци,германци фрацузи,кинези се праат тикви пијани без Цеца
Тргни го аватарот.Тој Врчакот никаков според мене е дел од модерниот R'n'B Турбо Фолк.текстовите немаат смисол, а и музиката не ми се допаѓа воопшто
Не викај сите, бе!Брн,турбофолкот е исто толку музички правец како што е и рокот така? Нашиот вкус не тера да слушаме рок,вкусот на други луѓе ги тера да слушаат турбофолк,ама се уште не можам да сватам каков е тој вкус,се фураат се праат ова-она,а сите се палат на турбофолк
Чекај ти, шо се буниш... Табана во Охрид чиво е? А каква музика пуштет... Е па сус! :baeh:Не викај сите, бе!
Ево јас како припадник на тие шо толку им е одбивен тој правец, шо не се ни замарет со него, признавам дека ЕДНАШ во мојот живот имам запеано Зашто ме у образ љубиш, ама морав (вистина и предизвик), а плус и морав нашколо цел ден да носам мајца со Славица Чуктераш (јао каква појава бев). Никој немојт да ме убедит дека имат нешто интелигентно во турбо фолкот, па зато и неговите верни слушатели не ги поштовам баш многу многу.
П.С. Мислам дека Наташа Беквалац не е турбо фолкерка. Ама мислам.