E што е де турбофолкот?

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
Сите турбофолк пеачи и пеачки се за Аушвиц! Кај д-р Менгеле!

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Сите турбофолк пеачи и пеачки се за Аушвиц! Кај д-р Менгеле!
ма остај тие што си прават пари!овие што се палат на такви ствари нека се разбудат од тој филм!
дај некој што слуша турбо-нека ми каже што го влече за таа музика?чисто информативно!

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
еј дејан ко ќе немaт пеачи пеачки, мада и не се пеачи. све се испроцесирани на компјутер, тогаш немат да се слушат турбофолк толку хех. а иначе ќе пишев и сите шо слушет таква музика дека се за аучвиц, ама не пишав, дан се наљутит некој. зато за нив по едно 100 бесилки на плоштадиве по мк. а за тврдокорните-АУШВИЦ. :pos2:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ами цицињата?Сите сакаат цициња.Кога ќе размислам,па тоа и е Турбо-Фолкот.Убави,распеани Киборг-Цициња.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
328
Поени од реакции
8
епа зато еден другар вака праеше. пуштат Планета или пинк нешо и ставаше муте на телевизорот :D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.861
Поени од реакции
50.275
еј дејан ко ќе немaт пеачи пеачки, мада и не се пеачи. све се испроцесирани на компјутер, тогаш немат да се слушат турбофолк толку хех. а иначе ќе пишев и сите шо слушет таква музика дека се за аучвиц, ама не пишав, дан се наљутит некој. зато за нив по едно 100 бесилки на плоштадиве по мк. а за тврдокорните-АУШВИЦ. :pos2:
А јас што сум паушален слушател треба да кркам бесилка??sd Не ми е јасно што има да се оптопарувате со тоа што го слуша некој друг па ти си металец тоа е нешто што не го разбирам не можам да го поднесам и не го варам па пак не би те беселsd Поентата ми е секој со своето

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас турбофолкот го сметам за поголем криминал од убиство, силување и педофилија-затоа што остава непоправливи психосоматски пореметувања.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Чоече музика е тоа,каков криминал какви бакрачи,тоа што ја ти Рајко и Петко сме одбрале да не го слушаме тој тип на музика,не ни дава право да го осудуваме така?

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
'' А за тоа дека идело добро со пиење.....:pos::pos::pos:зашо би иделе бесмислени копирани и невкусни песни со пиење ?...еве мене ми е мерак да си слушам да речеме "Семафор" или "40% и Над 18'' најдобра песна за пиење Tankard - Need Money For Beer на таа песна највеќе ми се отвара апетито за пиво

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Како тоа само нас ни идат добро со пиење...и американци,германци фрацузи,кинези се праат тикви пијани без Цеца

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Како тоа само нас ни идат добро со пиење...и американци,германци фрацузи,кинези се праат тикви пијани без Цеца
И јас тоа се чудам види мајката.
Ама неее бе... сваитив само ние сме вистински пијаници!
Кој што не пиел на цеца е фејкер.

Член од
23 јули 2007
Мислења
115
Поени од реакции
0
текстовите немаат смисол, а и музиката не ми се допаѓа воопшто

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
текстовите немаат смисол, а и музиката не ми се допаѓа воопшто
Тргни го аватарот.Тој Врчакот никаков според мене е дел од модерниот R'n'B Турбо Фолк.

Инаку,многу јуначетини овде.Многу скриени калуѓерки-мастурбаторки.Ама скоро сигурен сум дека сите во одреден период биле доброволна или присилна жртва на антиавангардата и плунката на челото на вкусот.Јас барем бев.10 дена одмор во Охрид.И кој вика дека турбото не е мотив за пиење?2 кила коњак испив само на таа.."Гачице" мислам се викаше.Болката го прави алкохолот лесен.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Брн,турбофолкот е исто толку музички правец како што е и рокот така? Нашиот вкус не тера да слушаме рок,вкусот на други луѓе ги тера да слушаат турбофолк,ама се уште не можам да сватам каков е тој вкус,се фураат се праат ова-она,а сите се палат на турбофолк
Не викај сите, бе!:)
Ево јас како припадник на тие шо толку им е одбивен тој правец, шо не се ни замарет со него, признавам дека ЕДНАШ во мојот живот имам запеано Зашто ме у образ љубиш, ама морав (вистина и предизвик), а плус и морав нашколо цел ден да носам мајца со Славица Чуктераш (јао каква појава бев). Никој немојт да ме убедит дека имат нешто интелигентно во турбо фолкот, па зато и неговите верни слушатели не ги поштовам баш многу многу.

П.С. Мислам дека Наташа Беквалац не е турбо фолкерка. Ама мислам. :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не викај сите, бе!:)
Ево јас како припадник на тие шо толку им е одбивен тој правец, шо не се ни замарет со него, признавам дека ЕДНАШ во мојот живот имам запеано Зашто ме у образ љубиш, ама морав (вистина и предизвик), а плус и морав нашколо цел ден да носам мајца со Славица Чуктераш (јао каква појава бев). Никој немојт да ме убедит дека имат нешто интелигентно во турбо фолкот, па зато и неговите верни слушатели не ги поштовам баш многу многу.

П.С. Мислам дека Наташа Беквалац не е турбо фолкерка. Ама мислам. :)
Чекај ти, шо се буниш... Табана во Охрид чиво е? А каква музика пуштет... Е па сус! :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom