Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
Смрт за Турбофолкери .. да Живеат Металците
Со самото ова се прогласи себе си за „Металец“ ??Смрт за Турбофолкери .. да Живеат Металците
Абе мртов пијан сум не ми замеравај само цензурирано :cug:Со самото ова се прогласи себе си за „Металец“ ??
Металци се луѓе што работат во металургија..
Како и да е постојат луѓе што слушаат метал..
срамота бе така младо и лично дете а пијано хахахахахахаАбе мртов пијан сум не ми замеравај само цензурирано :cug:
Не сум баш металец, неам дугачка коса и ова она .. :music3:
Незнам во какви кафани идеш , ама јас во повеќето кафани што идам се слуша изворно македонско..Јас слушам Рок али сум приметил луѓе кои тврдат дека не поднесуваат турбо-фолк идат по кафани. Ако идат по кафани се знае каква музика се слуша.
Ми го зеде зборот Блајнд. И јас не слушам турбофолк, ама понекогаш одам во кафани и ги слушам македонските народни песни. Нема веројатно да частам за некој медал со певачица на маса која ми урла за никотини, ѕидови, аспирини, направи ми сина и што не.Незнам во какви кафани идеш , ама јас во повеќето кафани што идам се слуша изворно македонско..
Македонско Девојче
Јовано Јованке ...
Или сега и тоа е Турбофолк и го пеат плавуши со деколте до колена и цицки трилитарки?
Тие не се прави металци !металци сите шо се прат нешо посебно...на многу забави од нивна страна имам присуствувано ке си почнат со својата музика нормално..ама кога веке ке се испијанат бараат Миле Китич
јас мислам дека сите сме исти...дека тоа е само еден вид маска на луѓето можеби како помали тоа му се допаѓало па ко ке порастат инаку ке сватат но пусти срам од друштвото да не ги исмеваат....па ко ке се испијанат си ја ослободуваат душата..всушност исти се сите...:smir:Тие не се прави металци !
како не е...дефинитивно не е музика тоа....