MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 168
turbofolkot e edno obicno sranje ne znam kako ne gi boli glavata od taa muzika!!! bljak!
да бе стварно и јас тоа се чудам свашта значи еден ден ти вика јас металец сум нареден ден го гледаш у кафана меша на народно и игра оро. Кај отиде младинава.Стварно бе сите овде се лупаат у груди, а вчера сите се кршеа и пееа на турбошитот.
Стварно бе мајката до пред некое време на коцерти на тајп о негатив идеа а вчера организираат кафански средби, ту што народ ќе бевме:pos2:да бе стварно и јас тоа се чудам свашта значи еден ден ти вика јас металец сум нареден ден го гледаш у кафана меша на народно и игра оро. Кај отиде младинава.
Па како нема да ги зеабе, кога Китич за нив е Моцарт у млаџим данима :helou:Вие нормални ли сте бе .. па миле китич ги има заебано Амон Амарт и Дарк Транкилити бе ... ејј бре ејјј
Абе ја кога серам правам поубави звуци од турбофолкот, поготово кога ке ме фати пролив
ISKRENO NEZNAM NI JAS ZAMAJUVANJE NA MOZKOT NA SIROKITE NARODNI MASI) RABMO IM GO IMA DADENO IMETO TURBO FOLKturbofolkot e edno obicno sranje ne znam kako ne gi boli glavata od taa muzika!!! bljak!
EBI SEБоље разголено пиченце да фрцка со газето и да ломи, отколку мрсни металци да се издераваат и трескаат од земја