- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.924
- Поени од реакции
- 41.896
Ова сабајле го читам и неколку пати гледам у текстот да не е некоја заебанција, а што е најтрагично у главниот текст ок им се имињата. Барај логика.
Преголемата самоувереност може да те доведе до разочарувањеНеможам да опишам колку се разочарав вчера, посебно затоа што отсекогаш сум навивала за Германија и овојпат бев уверена дека ќе успеат затоа што стварно имаат реални шанси за финале. Заслужено тепаа Италијанциве не викам не, незнам што се случи со Германија, не беа такви какви што сите се навикнавме да ги гледаме. Да играа Клосе и Ројс уште од старт мислам дека подруго ќе беше. И катастрофалните грешки во одбраната си го направија своето.
Италија покажа одлична игра, со среќа во финалето.
Не, само поштарот ја слеквит маицата и ми се стегат ко ќе ми донесе писмо дома.![]()
Едно време Руни доби награда за најгрд фудбалер. Џенцкава треба да добие за најгрда на Европското. (можи е греф од Господ вака шо кажвам ама та е реалноста)
Леле накурчитис еј...
Не го видовме ова после натпреварот ..
Буфон изнервиран затоа што на крајот потфрлиле играчите,
или пак играл на кладилница човекот дека нема да прими гол![]()
Да, од цело Европско првенство, баш тоа беше најважно...а бе зошто плукате Германија барем го скршија ќотеко на гејција тоа е најважно![]()