Eвро 2012 - второ полуфинале (Германија-Италија), 28/06/2012

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Koj ke pobedi?

• Germanija

Гласови: 54 47,0%
  • Italija

Гласови: 61 53,0%

• Вкупно гласачи
    115
  • Гласањето е завршено на .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Cezar, Zaneti, Stankovic, Lucio, Forlan, Snajder, Maikon, Kambijaso, Milito, Samuel, Kivu, Nagatomo ... koja italijanska sila be drugar :pos:
Еве јас како Јувенташ да ги оправдам.
2006 дадоа многу битен играч кој придонесе за успехот а тоа е Матераци. Сезонава го има делумно нивниот Балотели иако е играч на Сити. Ни интерашиве не се за фрлање, знаеле низ историјата да исплукаат по некој битен играч за Италија.:)

М

Мартин`

Гостин
Cezar, Zaneti, Stankovic, Lucio, Forlan, Snajder, Maikon, Kambijaso, Milito, Samuel, Kivu, Nagatomo ... koja italijanska sila be drugar :pos:
Добро де може немаат на првенствово играчи од Интер ама имало во минатото а и ќе има во иднина, не значи ништо тоа што немало една година. Ете ги пример Пазини, Паломбо, Ранокиа беа на поширокиот список за првенствово иако не влегоа на истиот.. Матераци, Канаваро, Виери, Толдо не заборавај дека исто така некогаш биле дел од Италијанската репрезентација.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мене мерак ми е само да кажам дека сите кои ги омаложувате италијанците и италијанските клубови ве демантираа со пласман во финалето, и дефинитивно италијаните СЕ НАЈГОЛЕМИ ТАКТИЧАРИ !

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ламборгини е во сопственост на Фолксваген ;)
Нема тоа врска која е мајка компанија они ипак работат независно и фабриката им е во Италија све е италијанско само имаат потпора од Фолксваген бидејки тоа им се исплати и на двете страни.
Утре може да биде на Тојота сопственост ама пак ке си останат Италијанска марка if you what i mean;)
Но нема врска не е за коли темава :D

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
kako e so listava na strelci koj vodi?? i koe mesto e baloteli go imam za najdobar strelec :)

М

Мартин`

Гостин
kako e so listava na strelci koj vodi?? i koe mesto e baloteli go imam za najdobar strelec :)
Џагоев, Манџукич, Гомез, Балотели и Кристијано имаат по 3 погодоци.. последен нели нормално гол постигна Балотели.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Прво место е Гомез пошто како што сфатив се рачунаат и асистенции а само тој имал асистеција од овие со 3 гола.(јас како што сфатив)
Од Шпанците 2 гола имаат Чаби Алонсо,Фабрегас,Торес ако некој од овие даде 2 гола ќе биде најдобар стрелец ама мали се шансите за тоа :) (сепак do not ever say do not ever EVER !)

N

Nicky Santoro

Гостин
Кога ќе ми текне дека ме убедуваа италија немало групи да помини :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
ахаа ти си ја имал уплатено. Извини грешка.
Ако ја имаш уплатено во Спорт Лајф за Балотели да биде најдобар стрелец на првенството тогаш си во добра ситуација :).
Нема да фатиш ако Марио не даде гол а еден од Фабрегас,Алонсо,Торес даде гол

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Балотели што е глуп ко точак глуп е ама талентот му вреди пари. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom