eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Од кога почнуваме да се бориме и да ни даваат плата?

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Од кога почнуваме да се бориме и да ни даваат плата?
Буџетот е ставен на гласање...за кратко време ќе дознаеме
а за борење веќе се бориме само чисто пробно ја пријавуваме штетата...

и сеа да одам у Русија!
така?ѓ
Во уставот на МФ пишува дека не морате да одите се додека не е тоа побарано од вас...и првиот пат карта добивате на сметка на русите...
И за државјанството е слично...не морате но е препорачливо:smir:

ПС: Сите оние што сте во фалангата а сме над 75 души одете почесто на рускиот форум таму има информации за се што ве интересира

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Буџетот е ставен на гласање...за кратко време ќе дознаеме
а за борење веќе се бориме само чисто пробно ја пријавуваме штетата...
И да прашам зошто ме нема во список на играчи таму?

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
164
Тоа дали ти се исплаќа или не, не ти се мешам.

Како второ за какво предавство збориш и дај потенцирај кој те „предал“ и на кој начин?

Ако сакаш да играш на опцијата сам против сите те фреленсер слободно, но не ми е јасен тогаш никот Јунајтед Мацедониа :toe:

Јас конкретен предлог за создавање на армија додека сум во играва (скоро два месеца) не сум чул! Ако имаш нешто конретно и разработено дај предложи го...

Ова не е армија...туку е нерегуларна единица во составот на руската
Дали е избрзано или не ќе покаже времето, но во секој случај немаме што да изгубиме...напротив ќе добиеме искуство плус и ќе научиме од грешките (на друга сметка) и се надевам нема да ги повториме при формирањето на Армијата на еМакедонија!

И за последново! Како ти однадвор виде дека е распашана команда? И на кој начин се подебава русинот? Тоа што ни даде одврзани раце сами да се организираме или тоа што ќе не плаќаат да се бориме за нив (а повеќето и досега го правеа тоа без надокнада)

и бај д веј типацот Моредан Кантосе не е Русин...

:salut:
Да знаев кој ме предал добро ќе беше. Вака до сега два пати некој ме има поткажувано кај грците. Еднаш се извадив некако со помош на Македонец. Следниот пат со помош на еден грчки комунист ама сега сум приморан малку да ми одмара компанијата за да се смират страстите.
Увидов дека неможе со дел од вас македонците да се игра тимски па така да ништо од мојата замисла за united macedonia. Ни мене не ми се јасни некои ваши никови, аватари па не ве замарам со тоа.
Во тоа е проблемот луѓе кои играат 2 месеца незнаат што се случувало пред нивното доаѓање и регистрирање. Постоеше армија ама отиде јабана затоа што грците си ги повратија регионите. Сепак нема некое објаснување зошто не продолживме да опстојуваме.
Точно времето ќе докаже кои му биле намерите на Моредан Кантосе, зошто сакал баш на нас да ни помогне.
Другар јас поставив две прашања на двете добив одговор. Прво немате заеднички акции, не слушате команди, второ ми кажаа дека уште се размислува за платите дали сите ќе добиете или тие со 9+ сила.
BTW тој мислам дека е германец или полјак. Прочитав пред некое што е ама заборавив:toe:

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Да знаев кој ме предал добро ќе беше. Вака до сега два пати некој ме има поткажувано кај грците. Еднаш се извадив некако со помош на Македонец. Следниот пат со помош на еден грчки комунист ама сега сум приморан малку да ми одмара компанијата за да се смират страстите.
Увидов дека неможе со дел од вас македонците да се игра тимски па така да ништо од мојата замисла за united macedonia. Ни мене не ми се јасни некои ваши никови, аватари па не ве замарам со тоа.
Во тоа е проблемот луѓе кои играат 2 месеца незнаат што се случувало пред нивното доаѓање и регистрирање. Постоеше армија ама отиде јабана затоа што грците си ги повратија регионите. Сепак нема некое објаснување зошто не продолживме да опстојуваме.
Точно времето ќе докаже кои му биле намерите на Моредан Кантосе, зошто сакал баш на нас да ни помогне.
Другар јас поставив две прашања на двете добив одговор. Прво немате заеднички акции, не слушате команди, второ ми кажаа дека уште се размислува за платите дали сите ќе добиете или тие со 9+ сила.
BTW тој мислам дека е германец или полјак. Прочитав пред некое што е ама заборавив:toe:
Moredan e Amerikanec so rusko poteklo

А

Ајсшутер

Гостин
Moredan e Amerikanec so rusko poteklo
Мене ипак сумљив ми е зошто баш американец со руско потекло ме плаши тоа што ако дојде како претседател може да ги предаде сите руски региони на американците не го знаеме какви намери има може е американски шпион. И сепак ние ништо не губиме.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
1. Уште не е усвоен буџетот, без пари нормално дека нема да има заеднички акции. Во дебатата за парите, речиси сите од думата гласаа ЗА. Само еден бугарин беше воздржан и еден предлог имаше за плата на 9+ кој никој не го подржа. Сето тоа можеш да го најдеш ако се потрудиш.
2. Има избрано лидери на единиците, не слушаме команди бидејки .... прочитај горе....
3. Уште трае изборот за Аватар и Грб на фалангата.
4. Сеуште има луѓе кои се пријавуваат во фалангата.

Незнам што не ти е јасно :toe:

Член од
19 септември 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
таман собрав стренгхт 4 и глеам затворено е пријавуванјето за МФ, сеа за сеа ке мора во легијата да идам:toe:

П

Паган-др

Гостин
Ајсшутер, ги гледам единиците и нигде ме нема. Треба јас да се пријавам негде или? Зошто можам да бидам во 1-ва единица. Што да правам. Да чекам да ме стаат во друга или?

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
црешево ај прифати ми државјанство
Инаку кај треба да ги даам демиџот пошо глеам не сум добил 9 РУб!

А

Ајсшутер

Гостин
Ајсшутер, ги гледам единиците и нигде ме нема. Треба јас да се пријавам негде или? Зошто можам да бидам во 1-ва единица. Што да правам. Да чекам да ме стаат во друга или?
Ти, Aksi и 1/x_MKD ќе добиете наскоро одговор најверојатно ќе влезете во првата единица.

Kajgana Shop

На врв Bottom