Буџетот е ставен на гласање...за кратко време ќе дознаемеОд кога почнуваме да се бориме и да ни даваат плата?
Во уставот на МФ пишува дека не морате да одите се додека не е тоа побарано од вас...и првиот пат карта добивате на сметка на русите...и сеа да одам у Русија!
така?ѓ
И да прашам зошто ме нема во список на играчи таму?Буџетот е ставен на гласање...за кратко време ќе дознаеме
а за борење веќе се бориме само чисто пробно ја пријавуваме штетата...
На наредното ажурирање ќе ги има сите...И да прашам зошто ме нема во список на играчи таму?
Да знаев кој ме предал добро ќе беше. Вака до сега два пати некој ме има поткажувано кај грците. Еднаш се извадив некако со помош на Македонец. Следниот пат со помош на еден грчки комунист ама сега сум приморан малку да ми одмара компанијата за да се смират страстите.Тоа дали ти се исплаќа или не, не ти се мешам.
Како второ за какво предавство збориш и дај потенцирај кој те „предал“ и на кој начин?
Ако сакаш да играш на опцијата сам против сите те фреленсер слободно, но не ми е јасен тогаш никот Јунајтед Мацедониа
Јас конкретен предлог за создавање на армија додека сум во играва (скоро два месеца) не сум чул! Ако имаш нешто конретно и разработено дај предложи го...
Ова не е армија...туку е нерегуларна единица во составот на руската
Дали е избрзано или не ќе покаже времето, но во секој случај немаме што да изгубиме...напротив ќе добиеме искуство плус и ќе научиме од грешките (на друга сметка) и се надевам нема да ги повториме при формирањето на Армијата на еМакедонија!
И за последново! Како ти однадвор виде дека е распашана команда? И на кој начин се подебава русинот? Тоа што ни даде одврзани раце сами да се организираме или тоа што ќе не плаќаат да се бориме за нив (а повеќето и досега го правеа тоа без надокнада)
и бај д веј типацот Моредан Кантосе не е Русин...
:salut:
Moredan e Amerikanec so rusko potekloДа знаев кој ме предал добро ќе беше. Вака до сега два пати некој ме има поткажувано кај грците. Еднаш се извадив некако со помош на Македонец. Следниот пат со помош на еден грчки комунист ама сега сум приморан малку да ми одмара компанијата за да се смират страстите.
Увидов дека неможе со дел од вас македонците да се игра тимски па така да ништо од мојата замисла за united macedonia. Ни мене не ми се јасни некои ваши никови, аватари па не ве замарам со тоа.
Во тоа е проблемот луѓе кои играат 2 месеца незнаат што се случувало пред нивното доаѓање и регистрирање. Постоеше армија ама отиде јабана затоа што грците си ги повратија регионите. Сепак нема некое објаснување зошто не продолживме да опстојуваме.
Точно времето ќе докаже кои му биле намерите на Моредан Кантосе, зошто сакал баш на нас да ни помогне.
Другар јас поставив две прашања на двете добив одговор. Прво немате заеднички акции, не слушате команди, второ ми кажаа дека уште се размислува за платите дали сите ќе добиете или тие со 9+ сила.
BTW тој мислам дека е германец или полјак. Прочитав пред некое што е ама заборавив![]()
Мене ипак сумљив ми е зошто баш американец со руско потекло ме плаши тоа што ако дојде како претседател може да ги предаде сите руски региони на американците не го знаеме какви намери има може е американски шпион. И сепак ние ништо не губиме.Moredan e Amerikanec so rusko poteklo
1. Уште не е усвоен буџетот, без пари нормално дека нема да има заеднички акции. Во дебатата за парите, речиси сите од думата гласаа ЗА. Само еден бугарин беше воздржан и еден предлог имаше за плата на 9+ кој никој не го подржа. Сето тоа можеш да го најдеш ако се потрудиш.Да знаев кој ме предал добро ќе беше. Вака до сега два пати некој ме има поткажувано кај грците. Еднаш се извадив некако со помош на Македонец. Следниот пат со помош на еден грчки комунист ама сега сум приморан малку да ми одмара компанијата за да се смират страстите.
Увидов дека неможе со дел од вас македонците да се игра тимски па така да ништо од мојата замисла за united macedonia. Ни мене не ми се јасни некои ваши никови, аватари па не ве замарам со тоа.
Во тоа е проблемот луѓе кои играат 2 месеца незнаат што се случувало пред нивното доаѓање и регистрирање. Постоеше армија ама отиде јабана затоа што грците си ги повратија регионите. Сепак нема некое објаснување зошто не продолживме да опстојуваме.
Точно времето ќе докаже кои му биле намерите на Моредан Кантосе, зошто сакал баш на нас да ни помогне.
Другар јас поставив две прашања на двете добив одговор. Прво немате заеднички акции, не слушате команди, второ ми кажаа дека уште се размислува за платите дали сите ќе добиете или тие со 9+ сила.
BTW тој мислам дека е германец или полјак. Прочитав пред некое што е ама заборавив![]()
Ти, Aksi и 1/x_MKD ќе добиете наскоро одговор најверојатно ќе влезете во првата единица.Ајсшутер, ги гледам единиците и нигде ме нема. Треба јас да се пријавам негде или? Зошто можам да бидам во 1-ва единица. Што да правам. Да чекам да ме стаат во друга или?