eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Се пријавив и јас, иако сум многу слаб.
Може ли некој да ми објасни што е ова? Да ме упатите малку преку пп или и за другите нови преку еден пост.

Член од
1 јули 2009
Мислења
61
Поени од реакции
0
Дека сум во Индонезија а сеа мораме да се селиме во Русија па според вас најдобар регион во Русија е?нормално со q5 болница

Ian

Член од
28 април 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Дека сум во Индонезија а сеа мораме да се селиме во Русија па според вас најдобар регион во Русија е?нормално со q5 болница
Kaliningrad со q5 болница е и q5 дифенс систем.

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
со Q5 болница и Q5 одбрана се
1. Kaliningrad
2. Moscow and Central Russia
3.
Urals
4. Far Eastern Russia

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Moze nekoj da mi kaze kako da vlezam u falangata poso sum nov nz. :S (7 lvl)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не сум во тек со настаните на форумот ама редовно работам и се борам може некој да објасни накратко што се случи во меѓувреме и што е ова со Макдонска фаланга?

†he Exorcis†

Rock n' Roll
Член од
25 септември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
3
Може некој да ми објасни како да влезам во Македонскава Фаланга. Иако сум 4 лвл би сакал да учествувам и јас...

1 мое мислење за сево ова е дека џабе ако ни ја дадат Македонија ако не сме организирани сите во 1 цел. Односно да изгласаме уште сега како и кој, што и каде ќе се направи. Затоа џабе е што сите сме сега ЗА ЗА ЗА кога после по мое мислење ќе си свртиме грб еден на друг...Се надевам дека нема да стигне до тоа но....ќе видиме се е во наши раце.

И размислете и така сме едно 500 плејери ако не сме заедно што е тогаш смислата да ни ја дадат Македонија кога неможеме да ја зачуваме.

ЗА НАШЕ ДОБРО, ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ.

САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Може некој да ми објасни како да влезам во Македонскава Фаланга. Иако сум 4 лвл би сакал да учествувам и јас...

1 мое мислење за сево ова е дека џабе ако ни ја дадат Македонија ако не сме организирани сите во 1 цел. Односно да изгласаме уште сега како и кој, што и каде ќе се направи. Затоа џабе е што сите сме сега ЗА ЗА ЗА кога после по мое мислење ќе си свртиме грб еден на друг...Се надевам дека нема да стигне до тоа но....ќе видиме се е во наши раце.

И размислете и така сме едно 500 плејери ако не сме заедно што е тогаш смислата да ни ја дадат Македонија кога неможеме да ја зачуваме.

ЗА НАШЕ ДОБРО, ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ.

САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА. МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!
треба да имаш сила(Strenght) најмалку 4

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
не можам да ја отворам темата за пријавување TD и слично кај МФ еве два дена веќе.
кај РФЛ пак некако пријавив а кога ќе го отворам МФ подфорумот и ќе кликнам на темата не ми ја отвора никако. Го отворам главниот форум можам да кликнам било каде отвора а кога ќе отворам кај Македонска фаланга и на темата и ми се јавува серверот не работи преоптовареност бла бла бла

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Од кога ке почнеме да добиваме пари или оружје?

А

Ајсшутер

Гостин
ja treba da sum vo vtorata edinica imam 6+ streight
Нема врска и во третата има со 6+ скил и други.

Објавени камандирите на единиците во фалангата :helou:

П.С. Кој е Wolf Leader на форумов ???
Не е член на форумов, инаку супер на првата единица.

Од кога ке почнеме да добиваме пари или оружје?
Би требало од наредниве 2-3 дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom