Две гранати испукани кон Владата

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Lesno e koa si moderator da se kurcis

Inace da odgovoram me boli imam imoti nedviznini lanci na hoteli i samoposlugi ko tebe ama ne kazuem kako sum gi steknal , pa ne znam pod koj ke podpadnat ako vaka prodolzi vo Makedonija ete ti zasto me zabole za Mkaedonija

Абе, ај иди лади си го у базенот...шо те боли тебе за Македонија...трпе...Или кењај па не е битно за што а...

Lesno e koa si moderator da se kurcis

Inace da odgovoram me boli imam imoti nedviznini lanci na hoteli i samoposlugi ko tebe ama ne kazuem kako sum gi steknal , pa ne znam pod koj ke podpadnat ako vaka prodolzi vo Makedonija ete ti zasto me zabole za Mkaedonija

И Трпе продолжува да бара легален начин да иде надвор за да го прошири ланецот на хотели :) Абе ај...ти брат на АБЦ да не си?

Тие што пукале, треба да ги фатат и јавно да ги обесат. Диктатура за нашиов народ. Џабе јадете бурек за Демократија и Капитализам кога не ги разбирате тие двата поима. ДИКТАТУРА!

ABC и Sweden се трагичарите на форумов. Мрчат на секоја тема дека се поголеми патриоти од сите тука, а уствари тие се кријат кај стасат.

Ова воопшто не треба да биде проследено со одговор: Така им треба! Можело лесно ова да стане трагедија ама ај. На некој тоа не му е важно.

Мене ова ми смрди на некоја фора на владава.Ако некој сака да напакости на владата нема да мава на празна зграда кога сите министри се на одмор, да не сака да го утепа оноа ѓулено Боцевски што не мрда од внатреsdОд друга страна може да е само предупредување али кој ти знае варијанти колку сакаш, пошто е погодена и Јапонската амбасада може и јакузите да стојат позади оваsd Како и да е го подржувам RYMZ се планот за диктатура за нас само тоа е чаре,би го споманал и Едо Маајка кој пред 2 недели во Охрид кажа ''Људи на Балкану ниједан систем не ваља'' и почна со неговата песна ''Овај Балкан је створен за реп''

pa toa mi e i mene poentaata itar pejo kaj abs koa se na odmori u prazna vlada pukaat , toa se vika specijalna psiholoska vojna za polesno kontroliranje na masite , ni e prv pat ni e posleden .

Moze sum i greska ama imam pravo na mislenje

А дали на некој му текнало дека доколку цела влада би била присутна во зградата, секој ебан вработен таму има негов телохранител? Меѓу 300 луѓе да пукнеш и 100 да утепаш, па некој од другите 200 ќе те види. Можеби тоа е причината што не се пукало во полна зграда?

Дали некој од вас ги знае последиците доколку имаше жртви во тоа пукање? Убиство на државниот врв. Тука и меѓународната заедница веќе нема да може да тапша по рамо "ја ќе те спасам". Дали воопшто го користите тоа малиот мозок што го имате?

Намерно е пукано не со намера да се убие некој. Ниедна досега испукана бомба ебате немало жртви, па вие се фативте да ја решите мистеријата БАШ за оваа зашто пукале на празно.

Кој и како пукал, тоа е веќе предмет на дискутирање.

Абе оваа влада на многу им смета а ке видиме дали е наместено почекајте малку знаете ли кои мислат дека е наместено таквите кои се служат со исти удбашки методи
А и напагаѓите целта им е да испратат порака а не да убијат некого но сепак да почекаме да видиме што ке покаже истрагата

Izvini mite ... CIA osnovac na UDBA e ?

А бе државава се повеќе и повеќе ни станува хаос.А бре не дај Боже да удриле тоа гранатите кај некого во стан.Па дали се тие нормални?

Ова на мене ми стои дека е дело на некој командант пред некој ден ја нападнаа караулата а и не им е прв пат да напаѓаат институции по Скопје пак не се нешто задоволни

Ај веќе да не видам офтопик мислење и уништување на теми со Трпе, базени, продавници, хотели, бензински пуимпи, капитал и што ли уште не!

Imas pravo strumiks ... eve ne spominjam vishe ni trpe ni bazenite se izvinuvam ako nekoj se oseti pomalce vreden poradi nivnoto cesto spomnuvanje

pozdrav do site peace and love

Imas pravo strumiks ... eve ne spominjam vishe ni trpe ni bazenite se izvinuvam ako nekoj se oseti pomalce vreden poradi nivnoto cesto spomnuvanje

pozdrav do site peace and love

Не ти текнува дека по администраторското предупредување е беспотребно да коментираш околу предупредувањето?
Значи, последна опомена пред бан...
офтопик: Со што да го заштитам базенот за да не се губи водата? Не е голем, мал е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom