две деца-загатка?

• Креатор на темата Креатор на темата mandak
  • Време на започнување Време на започнување
Кој одлучи така ?

This guy:
289airl.jpg

HINT: 42

ок чим е така нека оди во канта ама барем да се потрудесе да дадес мислење,а има и многу други теми без врска така да мислам ова е нешто попаметна од другите :) секој со своето мислење
Па извини ама искрено не ни гледам што има уопште да се објаснува на овакво просто прашање?

ме стави во мислење...... not
тежок психопат треба да си штом поставуваш вакви глупасти од "загатки"

Едното дете е главниот лик, другото игра споредна улога... simple

Кое ке пати?
Не се знае може и богатото да пати, џабе му пари ако нема среќа, здравје, љубов.Не треба секогаш да се ослонуваме на околината во која живееме.
Ова сиромашново може да му се насмее среќата па да биде на поголемо ниво од другото, има доста такви случаеви.

Толку очајувате за (дај шта даш, макар и негативна) афирмација што фокусот го ставате во пишување покул-dead-baby-joke од последниот пост што ни трошка труд не трошите да ја разберете метафората, како што е претставена, во философска конотација? Или метафорите како вовед на теми станаа мејнстрим, па ги преформулирате како синоним за: овде пишам да видам како изгледам со 3.529 мислења теми?

Темата е толку обемна и стабилна за stand-alone, што еве лично за мене ако се отрстрани религиската гангрена би читал мислења пример рецимо за детерминизам како идеологија која има доста допирни точки со воведот: примерот со бебињата. Тоа беше интересно во времето на виножитата и пеперутките, мерење курови во песок.. овај, мерење интелект преку пронаоѓање loop holes во системот, пробивање матриксот, па макар и дедуцирање на примерот како математички проблем, како веројатности и слично. Земајќи во обзир дека сум лош во математика, најверојатно би се приклучил кога ќе стигнеме до ултимативната точка: нихилизам, каде би се заинтересирал повеќе. Шо кур е битно кај се родени и каков живот ќе имат, коа за релативно исто време ќе умрат и дека уствари се' e едно големо ништо. Aли не, мама ми рече сум добар во креирање wannabe witty comments и прејак во копирање линк до слика и пастирање во нови теми.

Arrogance has to be earned, bitches.

Не можеме ние да им одредиме на на децата кое како ке му биде понатаму во животот ,не значи дека богатото ке биде среќно а ни пак дека сиромашното дека ке пати во животот , ... не секогаш е така , затоа е онаа народната

Роди ме мајко со ксмет и фрли ме на буниште

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom