Ja па помислив на секс со една девојка и двајца другари 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па нека е кој сака нека е кој е надлежен за да и кажи со кого да биди, немој да ми кажувате љубомора чуствувал а не направил ништо во спротивно ќе сметам дека реплицирам со 3-а оделение.

Ехххх да беше тоа поинтересна ќе беше темаваНе го читнав цело, мислев дека е threesome и не ми се читаше надоле![]()

Можеби веќе започната тема, ама морав да ја поставам!
Како би изреагирале, на кого ќе му се лутите повеќе??

Еее веќе се сложувам со ова.Па веќе и ретко се наоѓаат вистински пријатели.Како мислиш "си ја сакал"? Љубовта е емоција и како таква човекот е способен да ја контролира. И верувам дека членов што ја отворил темата не ни имал вистински, блиски другари со кои е цел живот и има поминато свашта. Ваква работа е баналност во такви околности.
искрено и јасJa па помислив на секс со една девојка и двајца другари![]()
и таман мислев да си проговорам за желбата со еден другар што ја имаме да праиме 3ка со некоја пред мрак овај брак 
- "ti si mi drugar
- toa da ti e jasno
- i mene niedna picka ne mi e povazna od drugar
- zoso pickata moze ke bidam so nea i posle 2 nedeli ke se desi neso i nema da bide nisto od toa
- a ti si mi drugar
- so tebe sakam da bidam i posle 10 god"
Ова е моментот што нервира најмногу, ништо друго туку ова!

Исто. Само затоа ја отворив темава...Ja па помислив на секс со една девојка и двајца другари![]()