Двајца другари VS Една девојка

• Креатор на темата Креатор на темата P.Eskobar
  • Време на започнување Време на започнување
Па нека е кој сака нека е кој е надлежен за да и кажи со кого да биди, немој да ми кажувате љубомора чуствувал а не направил ништо во спротивно ќе сметам дека реплицирам со 3-а оделение.

Не го читнав цело, мислев дека е threesome и не ми се читаше надоле :pos:

Само шо си опишав слична ситуација у Драга кајгана (девојката сакаше, јас несакав, сега моментално е на кафе со другарот мој и ?) . Хм, искрено не дека нема да ги почуствуваш оние ниски страсти (завист, љубомора, предавство, пониженост мејби) на почеток ( првите часеви, денови, недели), али алооо љубовта е ствар шо се дешава меѓу двајца луѓе. Третиот е секогаш вишка. За жал у ситуацијава тоа си ти. Другарот треба да ти остане другар, а ти најди некоја шо ќе ти возврати.

И јас не гледам прчина да се лутиш ниту на неа ниту на другарот. Ќе ти биде малку тешко, ама гајрет! Се поминува.

Можеби веќе започната тема, ама морав да ја поставам!

Како би изреагирале, на кого ќе му се лутите повеќе??

Како бе да се лутиш.....ти нормален ли си.....ај ти сосила фати се со некоја што не е твој тип....иако можеби за дружење си одговарате ама во врска е друго.

Од друга страна тој твој најдобар другар....сега ќе биде зафатен овие месеци.....ќе видиш како ќе нема време за другарите :)

А ти кулиркај си и што е твое ќе си дојде,и подобро што не си направил ништо со неа.....бидејќи замисли како би било ти да започнеш врска со неа,а она потајно да гае симпатии кон твојот другар....бљак.

Вака кога девојка ќе ти каже ај да бидеме другари биди сигурен дека ќе ти се јави само кога ќе и треба некоја услуга за да те искористи...значи,ти и другар ти можеби ќе си останете другари...а другарка та у recycle bin,
Усвари она сега те гледа како некое суштество од понизок ранг,така да заборави на неа и терај по други...можност за да и се одмаздиш најди ја најдобрата плавуша у свет па таа нека пукне од мука :):):):)
...или другар ти ќе пукне од мака :):):):)

• "ti si mi drugar
  • toa da ti e jasno
  • i mene niedna picka ne mi e povazna od drugar
  • zoso pickata moze ke bidam so nea i posle 2 nedeli ke se desi neso i nema da bide nisto od toa
  • a ti si mi drugar
  • so tebe sakam da bidam i posle 10 god"
    Ова е моментот што нервира најмногу, ништо друго туку ова!

бла бла јас девојче сакам, она мене Не, онака сака другар ми, јас лут на другар оти е поубав од мене :tapp:
совет: излези у град прошетај ќе си најдеш подобра девојка и после другар ти ќе ти љубомори :ROFLMAO:

da ima drugar ti bar malku kefalo, ne bi idel so nea, zasto niedna devojka ne smee da se ispreci megu dvajca drugari, bar taka funkcionira u moe drustvo, bez ogled na toa kolku e nekoj najubav ili najgrd. mozes ova da mu go kazes u faca pred celo drustvo, pa ke vidis deka site ke bidat na tvoja strana, a drugar ti ke razmisli za toa sto go napravil.

Како мислиш "си ја сакал"? Љубовта е емоција и како таква човекот е способен да ја контролира. И верувам дека членов што ја отворил темата не ни имал вистински, блиски другари со кои е цел живот и има поминато свашта. Ваква работа е баналност во такви околности.
Еее веќе се сложувам со ова.Па веќе и ретко се наоѓаат вистински пријатели.

Ja па помислив на секс со една девојка и двајца другари :facepalm:
искрено и јас :D и таман мислев да си проговорам за желбата со еден другар што ја имаме да праиме 3ка со некоја пред мрак овај брак :D

• "ti si mi drugar
  • toa da ti e jasno
  • i mene niedna picka ne mi e povazna od drugar
  • zoso pickata moze ke bidam so nea i posle 2 nedeli ke se desi neso i nema da bide nisto od toa
  • a ti si mi drugar
  • so tebe sakam da bidam i posle 10 god"
    Ова е моментот што нервира најмногу, ништо друго туку ова!

Ти ова го доживуваш како таа да ти била женска и те изварала со најдобриот другар! :)
Друже,тој можда и пред тебе да почне да те привлекува имало некоја ‘‘хемија‘‘ меѓу нив (Осмех,поглед ...)И другар ти кога дознал дека тебе ти се допаѓа девојката отстапил.Сега ем си фејнал ем му се љутиш него кој е во далеку подобра ситуација од тебе...

Мене ми се има случено ваква ситуција,и тоа неискусен копиљ 8оделение.
Тогаш само што ја запознав,а двајца другари пред мене ја знаеле,и сеа и јас и се допагав нејзе,така веднаш и го зедов бројот(таа ми го даде),а претходно овие и го барале бројот.
И потоа имаше борба за пленот недела дена,и ја фатив.
Ама потоа беше тешкиот период,заради кои двајцата другари добија црвен картон од мене,бидејќи претераа во многу работи.
Ама битката беше двајца ВС мене,јас излегов како победник! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom