Двајца другари VS Една девојка

• Креатор на темата Креатор на темата P.Eskobar
  • Време на започнување Време на започнување
da ima drugar ti bar malku kefalo, ne bi idel so nea, zasto niedna devojka ne smee da se ispreci megu dvajca drugari, bar taka funkcionira u moe drustvo, bez ogled na toa kolku e nekoj najubav ili najgrd. mozes ova da mu go kazes u faca pred celo drustvo, pa ke vidis deka site ke bidat na tvoja strana, a drugar ti ke razmisli za toa sto go napravil.
Ај, ај, ај... ма што се не изнакажа... а бе со што млеко ве доеле..
... овде бе имаш класичен пример на еднострано затрескување, а женската не го шљиви ни два посто...
.. па женската не е негова приватна своина па другар му да несмее да ја чепне, ебаго неточниот...

Можеби веќе започната тема, ама морав да ја поставам!

Ситуација:
Ти се допаѓа девојка, цело друштво знае дека е така. (да не речам најдобриот) Другар знае дека е така! Дружење секојдневно...
Јасно и отворено му нагласуваш да не се меша, да не расипува другарство.
Девојката искрено одговара дека сака да е само другарка со тебе... дружбата продолжува...
По извесно време девојката му искажува симпатија на другарот (што до тогаш се приметувало само кога е пијана), а он од солидарност ти го кажува тоа, демек искрено!
Му кажуваш дека се ќе се промени, другарствто ќе го снема....ама тој си тера по свое, и сега се заедно!

Како би изреагирале, на кого ќе му се лутите повеќе??
Дете ти си вишокот во целата ситуација не другарти.

Ako tebe ne te biva nema sto da im se mesas na niv... Ako ona neke so tebe nema sto ponataka. Ako oni 2ca se fatile toa ponataka e nivna rabota. Samo kreten gubi prijtelstvo vo vakva situacija... There is plenty of fish in the sea...

Нема да му се лутам на другарми ако ја плесне 2-3 пати и замене :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom