Душеци

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Ima nekoj iskustvo so naddusecite ili zastitnite prekrivki od somnia shop( komfy angel). Gledam tamu na sajtot ima i memory pena, i vakvi i takvi i onakvi. Stariot dusek e relativno dobar, ne e propadnat, so federi e no gorniot sloj kako da ja ima izgubeno mekosta ili taka nesto, pa se mislam so naddusek da mu ja povratam, ama neznam kakov. Pa ako ima nekoj iskustvo neka spodeli. Prilepcani ako ima prodavnica kaj vas kade mozi da se vidi i pipni oti podrugo e vo zivo, neka kazi. Sekako natamu odam cesto pa i ne mi e nekoj trosok ili problem.

Nekoj Iskustvo so Almero(megu Crown i Dreamer sum)

Препорачајте проверени фирми за душеци со нормални цени за обичен смртник во Македонија, а да не морам да ја заложам куќата, како што е случај со душеците од Дормео :D

Препорачајте проверени фирми за душеци со нормални цени за обичен смртник во Македонија, а да не морам да ја заложам куќата, како што е случај со душеците од Дормео :D
Алмак Струмица.

Алмеро, Алегро

Порано имаше акција на Дормео за душеци со гаранција. Колку душеци се вратија мовлосани.
Еден си призна со жена му ко се ебеле почнала да прска она такозвано squirting на нашки незнам како е. Кога ќе изгуби контрола и ќе почне да прска и моч и она белана слуз и све.. Тоа чаршафи, тоа душек. топило све.
После ќе мовлоса. Е ќе мовлоса!

За не многу пари, Comodita Memory, јас сум презадоволен!
Ако ми веруваш, спремен со пари тргнав да го земам Memory душекот.
Како што излагам од работа, колега ми го направи најсељачкиот муабет, "абе не зимај од Комодита, не ги бива."
На прашањето зашто не ги бива, не добив никакво објаснување, туку само дека биле од Косово хахаха.
И сега знаеш коа ќе ти направи некој second guessing без врска, и се мислам дали да го земам душекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom