- Член од
- 24 октомври 2010
- Мислења
- 2.434
- Поени од реакции
- 244
Хахахх ја сум бил Бог како малHipster, ne te sakale dovolno kako mal. Ajde pozdrav jas se odjavuvam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахахх ја сум бил Бог како малHipster, ne te sakale dovolno kako mal. Ajde pozdrav jas se odjavuvam.
Имам некој податок....95% од твојот ум e потсвеста.Imate li slucajno nekakov podatok za nesvesnoto t.e. sonistata kako del od realnosta? Sto sonuvaat denes decata ili nie koi sme rodeni vo komunizmot? Nisto slicno, na primer, bogovi ili drugi gluposti... da ne bidam vulgaren. Nema preslikuvanje od duhovnoto na roditelite ili babite i dedovcite. Decata sega ja sonuvaat idninata, neopteretena so zabrani i kazni, a sepak svesni za sebe. Gubenjeto na religioznoto vo nas go belezi i Jung do 50-etite na minatiot vek...
Атман!
Викаат дека ако ти излезе душата од седмата чакра си умрел како просветлен човек
1.Како и да го крстиш се исто...мене највеќе ми се допаѓа оваа терминологија:1.Mislam a i znam deka ne postoji "pod-svest" tuku nesvesno i svesno, прашањето беше, има ли нешто во соништата од духовното и религиското, како што рече Дмт podatok ... 95% od umot e nesvesnoto!
2.Po se, zaklucok bi bil deka bogovite se samo proizvod na imaginacija od sonistata, da ne recam izmislica za zabava!
Ponatamu sledi, za prezivuvanje i osoznavanje za samite sebe, vo realnosta ni pomagaat samo 5-te posto od svesnoto? Interesno....
Викаат дека ако ти излезе душата од седмата чакра си умрел како просветлен човек
Kako и да е Bioelectrophotography Dr. Konstantin Korotkov покажува дека има нешто-21 грам
Кој после смртта на човекот го напушта телото.
.
Секоја струја создава ЕМ поле, ако постои ќе може да биде фатено со инструменти.Всушност, за тој 21 грам, предходно беа 27, па 31, па стигнаа до 24, за на крај да испаднат 21. Тоа е всушност тежина додадена од воздухот што го вдишуваме/издишуваме, и крвта што се движи и уште некои тракатанци, ја додаваат таа тежина од 21 грам. Не е поврзана со ништо друго, освен гравитација.
Патем моја дефиниција за “душа“ = микроструја која се користи за да функционира мозокот.