Државна матура (Англиски јазик)

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ги сака темите нека се јави на моб да се договориме пишете ПП да ви дадам број значи 100% ќе се тие теми...
Гледам на ЃаволРулз му се допаднало ова, така да не ми е сигурно :)

абе што се замарате толку многу!! и книга да не фатите ќе извадите мин 3

Не држи вода, на многу деца лани не им ги прифатија есеите (од различни причини) сакаш да кажеш дека сите испопаѓаа?
Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.

Стап ќе извадиме.....за 3ка многу ќе треба.
Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од мене

па сеа ти ако си до тоолку труп и нишо да не знаеш...тоа е др работа
Да бе......инаку цела Македонија едно знаење што има......безврска се тестовите ( барем тие од лани што ги видов ) глупости!!
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:01 PM ---
Можам да ви кажам само дека имаме лесна тема за повеќе информации на мобилен... Поздрав толку од мене
А зошто па на мобилен? :D
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:01 PM ---
Кажи јавно тука

Ако им дале 0 бодови, тогаш испопаѓале. Ама на никој не му го поништиле цел тест освен ако тема не утнал. Им дале по 5 бода за контекст и кохеренс и тоа е 50%.
Значи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2 ;)

Chim si za Liverpool lesno ke projdes veruj mi.. Gospod gi saka crvenite:)) YNWA so sreka utre!
хахахаха абе ги сака ама реков многу зезнати се тестовите. Двосмислени!Тоа ме нервира!
ВО секој случај фала!! YNWA!
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:21 PM ---
Сега слушам нешто за Интернетот ќе имало? И друга тема нешто за учењето јазици.
Шпекулации шпекулации :mad:
--- надополнето: Jun 15, 2011 9:25 PM ---
Ова станува комично :ROFLMAO:

Значи прв случај утната тема, втор случај премногу зборови ( поради што не се прегледува тестот) одлични ученици се нервираа поради слабите оцени што ги добија,а не паднаа, значи престани да ги плашиш со овие дезинформации, секој ќе положи барем со 2 ;)
Што да правам кога сум болен психопат.... па сама викаш дека ако има премногу зборови или утната тема не се прегледува тестот. Значи без есеј немаш 2 :D ова ти го кажа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom