Друштвени игри на пиење

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување
ајм ин ама без ракија:) ако сте за на вотка или друго (освен коњак) идам :)

Хах, мое омилено пиење! На тоа сме, ама ќе има и пиво за тебе :Д

Едит: Водката и коњакот не се ракии???

Море што фали на шише вотка у парк со куп малолетници?
Мора да ни отежувате бре. После 30 минути пиење вотка веќе се ти игра наоколу не ти ни требаат игрички.

we'll be back after these comercial messages
edit :lyrics
Fly on the wings of the
wind
to the homeland, our home song
where we sang freely loving
where me and you felt so
freely

:icon_lol:

Да не се организира турнир во вакви игри некаде? :)

Најдобра игра од ваков тип:

Узо или Коњак да се пие на ЕКС.. кој последен остане трезен победува :vozbud:

ХАХАХАХА! Ги читав овие пред некој ден, имаше една страна за шанкери и ги пишува сите игри :)
Ми звучат како tons of fun !

Еве една страна со десеттина игри :)
http://listverse.com/2007/10/20/top-10-drinking-games/

Лично, мислам дека некои што бараат skills се најдобри :))
Пример, треба да праиш кула од чаши што си ги испил :)
Ај да те видам напреди кула од пластични чаши ако си ги испил сите :)

абе можеби можеш да испиеш 2 литра ракија или вотка или вино ама 2 литра јогурт неможеш!

2duvyx5.jpg

ја има некој играно? :icon_lol:

Тениско топче или некое полесно подавање *на прва*.Во случај на паѓање на топчето несмасниот играч е задолжен со чаша на екс.Дозволени се и удари со одбивање од ѕид, маса, телевизор, главите на другите играчи итн.
Најдобро со жестоко, резултатите се многу добри.

* можни се и злоупотреби на играта од типот намерно паѓање на топчето, па затоа е потребно посебна внимателност!

дефинитивно BEER-PONG!

немора само пиво да има :P

2duvyx5.jpg

ја има некој играно? :icon_lol:

Е баш сега ќе ја постирав сликава, со друштвото ја имаме играно многу пати а и на одмор и не се знаеше кој каде оди кој каде тера, еднаш игравме со пиво пошто многу алкохол се пијаше и испивме над 20 kg во 10-15 минути :D :D Земајте ја сликава на усб, трк во печатница, голем формат да биди, ондак седнете друштвото и напрајте се летви. Поздрав. :)

Е баш сега ќе ја постирав сликава, со друштвото ја имаме играно многу пати а и на одмор и не се знаеше кој каде оди кој каде тера, еднаш игравме со пиво пошто многу алкохол се пијаше и испивме над 20 kg во 10-15 минути :D :D Земајте ја сликава на усб, трк во печатница, голем формат да биди, ондак седнете друштвото и напрајте се летви. Поздрав. :)

20 dusi bevte?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom