Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лео ја клецна КејтФали само уште да кажете дека брат и сестра или братучеди од различен пол не можат чисто онака да се сакаат, затоа што нели природно е...едниот има едно, другиот друго.....
Некои луѓе едноставно се сакаат баш како брат и сестра, или како роднини...се чувствуваат така блиски и се радуваат и восхитуваат еден на друг....како Кејт и Лео.Наивно изгледа можеби, но верувам дека е така. Нив ги спомнав затоа што речиси секој знае кои се.
![]()
vo nikoj slucaj ne biduva,moze da biduva drugarstvo se dodeka edniot ima interes kon drugiot , posle prekinuva drugarstvoto,i toa drugarstvo nemoze da trae dolgoНа оваа тема имам многу јасно оформен став: другарска љубов меѓу машко и женско не бидуват, шо би рекол Крсте Мисирков.
кај е?Еве го комшијата.![]()
а таа тебе ти вели “денес се осеќам хорни, ко не дојде некој де не изеби и двајцата“Пак ќе речам, не ме чуди женско да гледа другарски на машко ама кога машко ќе рече дека гледа другарство во женско, другарство како помеѓу две машки, или е педер или е импотентен(хипстер).
Какви побогу би биле заедничките теми и начинот на дружба помеѓу машко и женско?
Муабетов вака би течел: „Ејј види ја другарке онаа пичкана како би и го закопал сосе мадиња, пичната жила ќе и ја превртам“ или „Ај собери ги комшиките да напрајме еден баскет“ и слично!?
Muabetot za kafeto bese primer, zatoa sto idenjeto na kafe u mk se poima kako druzba. Ne mora da bide idenje na kafe, moze da bide bilo sto. Eve, moze da bide idenje na vikend so drustvo u Mavrovo. Idenje na odmor. W/e.(idenje na apsolventska ekskurzija...)Освен ако не пиеш ирско кафе во големи количини, друг начин не знам као ќе се очукаш
(во контекст на постот за кафе и машко=женска дружба)
ааа ја мислев дека сме комшии па си реков да ти дојдам да ми дајш масло... шеќер.. брашно... и то шо следува уз тоаНа тебе мислев @Let 3 .Претходно бев критикувана дека сум зборувала за нив како да се ми комшии, па истото го кажав и јас за тебе.
Значи ја по таа логика специјалиста за цицки сум!?[emoji15]Другари се гарант. Само вистинска другарка ти дава да и ги видиш цицките(кога ти е најтешко)