- Член од
- 7 декември 2007
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 1
Полека, не се возбудувај. Можеме да читаме и букви со нормална големина на фонтот и да ја сфатиме пораката на напишаното
Не се возбудувам, можеби претерав со буквите ок е... :smir:
Е сега...
Делата и постапките понекогаш немаат врска со мислите на човекот (и обратно).
Точно дека немаат врска со мислите, меѓутоа ние не се знаеме неколку години... ако имало до сега нешто ќе излезело на виделина...
Ако ги ставате на исто рамниште другарството машко-женско и женско-женско, значи ли тоа дека слободно можеш да се соблечеш по прслук и по гаќи пред него и да си сигурна дека другарот скришно со јазикот не се облизнал? (тука не спаѓа случајот ако не го привлекуваш)
Е сега вака ќе ти објаснам. Да не бидам досаднано ќе повторам уште еднаш:smir: заедно израснавме. заедно одевме на училиште итн. Сакам да кажам дека јас и он сме толку блиски што нашата врска е повеќе како на брат и сестра. И немало симпатии „и мисли“ низ главата токму поради тоа што од мали сме биле како брат и сестра. А тоа за градникот и гаќите, па толку пати сме оделе на одмор заедно и ме има видено по купаќи (не ли е тоа исто), и не се облизнувал скришно, и точно не го привлекувам , затоа што ме гледа со други очи