Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
sigurno deka ima...imam drugar sprema kogo cuvstvuvam bas cista drugarska ljubov :toe:

Paaaa...iskreno ne znam bas dali postoi..Posle site ovie komentariiii...Mislam deka sekogas edniot bar malce ke go svigja drugiot..Toa drugarstvo e?

Za zenata ne znam, ali za mazot znam... Sigurno saka da i go.... Tegobi kako shto kaza Frojd... i nazad kon prirodata kako shto kaza Ruso...

pearl напиша:
А јас пак мислев другарството почнува откога ќе се....:)
Бреј, во заблуд(н)а сум била :wink:

Од каде па ти знаеш??

Нели си уште невина??!

Хехехехе, уште само таму ли, хехехехехе!!!

Значи, оваа Перл е како лавина, штом почне, не знае да престане, дупче е дупче, па макар и во уФце!

Се шегувам.

Има другарство, се разбира.
А. Ношпал е машко, а е најдобра другарка на еден куп жени! И не сака да им го...!

Пичку матер!

Сите јаки на вилици, а на дело зајчиња.

Нејсе, реков, најдобар пример е Ношпал, најдобра другарка на сите девојки и жени.

другарска љубов и те како има .... не сум за тоа дека нема 95% зависи од тоа девојката како ќе се постави ако даде на знаење дека тоа меѓу нив е само другарство и никогаш ништо не би имале тогаш се би било во ред, а па сеа дечкото ако е стварно напорен тогаш поштено ќе го отераш и крај... другарството меѓу машко и женско е поискрено и другар повеќе би ти помогнал од другарка (за женските) и обратно (за машките)

Постои најверојатно...се додека едниот не започне да станува свесен за чувствата кон другиот.
Релативно може и да не се случи тоа па да си останат пријатели. Ама ретки се тие случаи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom