^
Такво срање можеш да најдеш во Германија, многу доброоооооо
Треба да се собереме од форумов на неколку ТАТКОВЦИ.
Такво срање можеш да најдеш во Германија, многу доброоооооо

Треба да се собереме од форумов на неколку ТАТКОВЦИ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
времето беше, ама помина. сега децава не знаат шо е чиста мара. и никад нема да пробатМа и тревата веќе добри 6-7 години е тешка хемија (прсканица) тако заванаретко да начекаш домача, чест на исклучоците. Поминаа времињата кога за 300 денари даваа по 3 туфки од 2 грама! (Тимац од К1) Ехх олд из голд!
аман бе, толку не знаеше дека разликата помеѓу цигарите и марата е друга?Едно прашање.Зошто цигарите не ги сметаат како дрога,за разлика од марихуаната која ја сметаат како дрога?За разлика од марихуаната цигарите предизвикуваат зависност,оставаат долготрајни ефекти и со минимално користење,влијаат лошо на мозокот,срцето,белите дробови,крвта и др.Додека марихуаната не предизвикува зависност,не остава долготрајни ефекти,може да влијае лошо на мозокот само после редовно и доолго користење.
аман бе, толку не знаеше дека разликата помеѓу цигарите и марата е друга?
цигарите се од навика, не зависност/
марата е халуциногена, по малку де. затоа е забранета со закон (освен медицината)
јас лично ја немам таа потреба, пушам веќе 12 години активно. оваа година намалив од 2 кутии дневно, на само 1 кутија за 3 дена.Како бе од навика цигарите, знаеш како мењам расположение и како се препотувам кога нема да запалам цигара? Се мразам, сите ми пречат а последен пат кога не запалив повеќе од 4 саат почна да ми се врти и мутно пред очите ми беше, не можев 2 муабета да вкрстам ко зомби ебате хахахха. Башка никотинот спаѓа во тешки дроги за разлика од марата и нејзината унутрашњост![]()
Дај пробај 3-4 дена не запали цигара.Ако издржиш повеќе од 5-6 саати да не запалиш ќе бидеш еден од ретките кој пушат цигари а не се зависни.Ти сметаш дека не си зависен но организмот смета поинаку.аман бе, толку не знаеше дека разликата помеѓу цигарите и марата е друга?
цигарите се од навика, не зависност/
марата е халуциногена, по малку де. затоа е забранета со закон (освен медицината)
јас лично ја немам таа потреба, пушам веќе 12 години активно. оваа година намалив од 2 кутии дневно, на само 1 кутија за 3 дена.