Znam povekje negoli shto mislish ...teshko da mozesh na ovaa tema da mi parirash ...
Пред некое време нареков една Божица еве сеа тебе ќе те наречам Богу на дрогата те молиме да не просветлиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam povekje negoli shto mislish ...teshko da mozesh na ovaa tema da mi parirash ...
Zenska ..ubavo mi e i taka ..ne vika ne top e ..ama vaka e pomnozeno so 100 ..pa ti vidi kolku e bolje
abe saska ama ova so drogata ti e nekako omielna tema aa ili taka mi se cini hehehehe ako nema da probas ama nekako non stop pisis...
a inace i da probas e samo iskustvo ne znaci deka mora da si zavisnik od ednas samo ke ti bidi edno iskustvo za da znajs kako ne trebaa
Zenska ..ubavo mi e i taka ..ne vika ne top e ..ama vaka e pomnozeno so 100 ..pa ti vidi kolku e bolje
koj ti rece deka sakam da ti pariram vo tvoeto iskustvo so droga???Znam povekje negoli shto mislish ...teshko da mozesh na ovaa tema da mi parirash ...
напротив, тие што премногу се разбираат во видови на дрога и велат пробале се (можеби точно е дека пробале се) не конзумираат такви сусптанцииdo vcera gi polnese pelenite.....daj da vidime sto ti ostana od toa.....poveli its ur turn!da vidam sto znaes
Господине LouWeed,поштовање за вас.do vcera gi polnese pelenite.....daj da vidime sto ti ostana od toa.....poveli its ur turn!da vidam sto znaes
koj ti rece deka sakam da ti pariram vo tvoeto iskustvo so droga???
ako ako, drogiraj si se ti, koga ke porasnes ke pravime muabet, zatoa sto veruvaj znam mn sto se drogiraat i znam mn sto prekinale da se drogiraat. tie sto prekinale samite kazuvaat deka vo svoeto minato koga se druzele so drogata bile mn neiskusni, slabi i detinesti. cim im doslo niv pametot i tebe ke ti dojde (mozebi).
Извини вака имаш татко и мајка?
efekt kako efekt....te mava u glaa.......hahaha
ali za further informations....
http://www.sensiseeds.com/whitewidow/1p2000.html
http://forum.sensiseeds.com/images/users/a_stefan_g/a_white_widow_i3588.html
najvpecatok mi imat ostaveno sativa poison i G13