STARTER
Firestarter
Едно прашање до сите: да не ги имаше дрогата негативните ефекти како што се зависноста и деструктивноста кон здравјето дали би земале? Еве на пример се создаде таков вид на дрога кој нуди уживање без нус-ефекти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дрога, не благодарам, имам.![]()
Прашањево ти е ептен глупо. Нормално дека да.Едно прашање до сите: да не ги имаше дрогата негативните ефекти како што се зависноста и деструктивноста кон здравјето дали би земале? Еве на пример се создаде таков вид на дрога кој нуди уживање без нус-ефекти?

Едно прашање до сите: да не ги имаше дрогата негативните ефекти како што се зависноста и деструктивноста кон здравјето дали би земале? Еве на пример се создаде таков вид на дрога кој нуди уживање без нус-ефекти?

Па стартер дефиниционо гледано, ако не создава зависност таа супстанцата веќе неможае да се дефинира како дрога.
Најзаебаниот и најзависниот порок на денешницата.
Поубо цигари, отколку дрога.
... ja imam sea neso treva tuka
Па стартер дефиниционо гледано, ако не создава зависност таа супстанцата веќе неможае да се дефинира како дрога.
nesto ne ti e v red so istrazuvanjevo... crack i Meth se pozavisni od heroin... a kokata e i toa kako zavisna.... ama cistata ne ova kaj nas koka so go vikaat... zbunet si nesto bate
Nikotino e eden vid otrov koj e mnogu opasen. Nikotinot e eden od najopasnite otrovi zato sto mnogu brzo dejstvuva i organite otkazuvaat. Nikotinot tolku brzo dejstvuva sto i vo bolnica da zemis edna kapka nikotin nemozat da te spasat zasto imas za ziveenje okolu 10-15min.