Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска хиперактивноста со енерџито...различен организам различно реагира на иста супстанца...енерџито е за да спречиш евентуален замор:toe:

Jedno nikako nemojte nekoi trevi so alkohol, dodeka nekoi idat kako cigance na cresna ili presnoebec na mazno dundence...mmmm!
Ih da nemav tesks utakmics denes i utre rabota imase taka slatko da si zaviev edna jamaican ganja, sade cvet i polen!
Ali, ja go petok, fly robin fly, up, up in the sky, catch thr dragons tail, kiss the maidens veil....

Дозите, јебига, малкуцка, па ќе појаќуеш додека не почнеш да гледаш звуци и слушаш бои, ама тогаш треба да најдеш начин, да се подигнеш самиот себе од позиција на контролиран и полуконтрола да имаш над движењето на свеста.
Затоа најчесто треба трип координатор, некој во кој имаш верба дека нема да те трипа за сеир или заедно со некој да го правиш тоа додека длабоко сте навлезени во дискусијата за постигнување магијска свест и проекција на повисок степен на доживувања на умот!
Сериозно може да се постигне синестезија ефект или ова е малo хиперболизирање. :)

Pa ne so datula ebate!
Ali so peyote, cava cava itn moze.

Doduse, najinteresno mi bese koga edni bespolezi zemaa trip (jas ubo deka nejkum hemija, si ljokaff) i gi gleaf kako se obiduvaat da javaat vinozito i da baraat kade e dzudzeto so kjupot zlato. Hahah, im se tocea boeti kako pesni, a zvucite im imaa sarenila.
Doduse, edno vreme me fati paranoja mene (se nacukav, otidov doma, se otspav, jadev, se vrativ tamu, uste tripaa), Tripot im traese nad 24 saata. Hemija jok.

Ali prirodno da.

Manџо, рековме, никако хемија бе!

Заеби деца читаат, ќе напраат бења.
Пишав, ама не читате.
Оној од Флитвуд Мек, од првата постава, какомубешеиметодагоебам, трипаше едно 15-тина години, долго време беше у лудара дека глеаше бои како му пеат и тн.

^ да го доловиме ефектот =)))

За гледањето звуци можеби може да се долови, ама за слушање бои, it's beyond my comprehension.

Имаше една жена на discovery документарец, поседуваше способност да вкусува звуци, ама природна способност, без помагалава. :)

Ццц на ова кајгана само наркомани упм мајка ми ќе ми писка веќе не влевам :ija:

Ццц на ова кајгана само наркомани упм мајка ми ќе ми писка веќе не влевам :ija:

Наркомани! Дрогери!
Знаеш ли ти дека со самиот факт што ги читаш стануваш како нив?

Наркомани! Дрогери!
Знаеш ли ти дека со самиот факт што ги читаш стануваш како нив?
Искрено незнаев, требаше навреме да ме известите сега и кривични пријави ќе си заработи некој!:)

Si zemal herbalen podognuvac na svesta?
Ne! E pa, kako mozes ds tvrdis deka ne moze da se vidat zvuci i ds se cujat boi??

Не тврдам ништо, само прашав дали е возможно тоа да се предизвика, а ти верувам дека си го искусил, не пишав никаде дека се посомневав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom