S
smart ass
Гостин
Нема врска хиперактивноста со енерџито...различен организам различно реагира на иста супстанца...енерџито е за да спречиш евентуален замор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска хиперактивноста со енерџито...различен организам различно реагира на иста супстанца...енерџито е за да спречиш евентуален замор![]()
Сериозно може да се постигне синестезија ефект или ова е малo хиперболизирање.Дозите, јебига, малкуцка, па ќе појаќуеш додека не почнеш да гледаш звуци и слушаш бои, ама тогаш треба да најдеш начин, да се подигнеш самиот себе од позиција на контролиран и полуконтрола да имаш над движењето на свеста.
Затоа најчесто треба трип координатор, некој во кој имаш верба дека нема да те трипа за сеир или заедно со некој да го правиш тоа додека длабоко сте навлезени во дискусијата за постигнување магијска свест и проекција на повисок степен на доживувања на умот!
Сериозно може да се постигне синестезија ефект или ова е малo хиперболизирање.![]()
Сериозно може да се постигне синестезија ефект или ова е малo хиперболизирање.![]()
^ да го доловиме ефектот =)))
Ццц на ова кајгана само наркомани упм мајка ми ќе ми писка веќе не влевам :ija:
Искрено незнаев, требаше навреме да ме известите сега и кривични пријави ќе си заработи некој!Наркомани! Дрогери!
Знаеш ли ти дека со самиот факт што ги читаш стануваш како нив?
Si zemal herbalen podognuvac na svesta?
Ne! E pa, kako mozes ds tvrdis deka ne moze da se vidat zvuci i ds se cujat boi??