Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Магиска е целта и никаква поинаква, само дозиве ме бунат, мене ганџа ме отепува и тоа мала количина, а не пак халуциногени...

Не Не...еве мене не ме отепува...буквално си зборам немам мака.

Различен организам различно реагира на иста супстанца.

За да го решиш тој проблем доволен е еден енерџи дринк пред џоинтот,а после него кафенце со тутун.

Дозите, јебига, малкуцка, па ќе појаќуеш додека не почнеш да гледаш звуци и слушаш бои, ама тогаш треба да најдеш начин, да се подигнеш самиот себе од позиција на контролиран и полуконтрола да имаш над движењето на свеста.
Затоа најчесто треба трип координатор, некој во кој имаш верба дека нема да те трипа за сеир или заедно со некој да го правиш тоа додека длабоко сте навлезени во дискусијата за постигнување магијска свест и проекција на повисок степен на доживувања на умот!

grass е светска работа. Хемија штознам, добро ама и не, треба да си глуп за да зимаш хемија. У спротивно ке ти се отвори мозокот и више незнаеш што све нема да излезе од него.

Хемија никако, само природно! Шо расте у приорода, пеки, може, друго, праено у фабрика или у подрум кај Ѓоне и Африм од Чаир јок!

Пробај ова, па ќе збориме.
Плус, ако веќе консумираш, земи ако најдеш cava cava, тоа неам, а не ми се оди до Хаваи.

Снимај се, или некој нека те снима.

Малку да ве подновам со некој рецепт, ајде:

Absinthе

1 pint vodka
2 tsp crumbled wormwood (dried)
2tsp anise seed
1/2 tsp fennel seed
4 cardomom pods
1 tsp majoram
1/2 tsp ground coriander
2 tsp chopped angelica root
1 2/3 cups sugar syrup

Place vodka in large jar with tight fitting lid. Add wormwood and shakewell; Steep 48 hrs and strain out. Crush seeds and pods in mortar. Add them and all remaining spices to vodka and steep in a warm place 1 week.Filter and sweeten. (The sugar syrup mentioned above is your standard simple syrup.)

Absinthe
1 tsp crumbled wormwood
1 cup vodka
2 Tbsp chopped peppermint leaves
1 piece of lemon peel, 3/4" x 2"1/3-1/2 cup sugar syrup

Steep wormwood in vodka for 48 hours. Strain out and add peppermint leaves and lemon peel. Steep for 8 days, strain and sweeten. Smells good.

Absinthe Wine

All herbs are dried.

2 tsp peppermint
2tsp dried wormwood
2 tsp thyme
2 tsp lavender
2 tsp hyssop
2 tsp majoram
2 tsp sage
2 pints port

Wormwood нарачајте во Андора, легален е!

Друго се имате у билна аптека.

Уживајте!

Ај да прашам ја за апсинтов. Може место у вотка ова све да го смешам у стара ж'та ? Пробал некој ??
п.с. за пелинот т.е wormwood мислам можете да најдете на битпазар ако има травари уште( луѓе што продаваат трфки за чајчиња и такви ствари, да не се разбереме погрешно:smir: )

Не, не ставај стара жолта, дека е дестилат на грозје. Стави клачика, компировача, муншајн, итн. Wormwood, ама со потенција, не обичен пелин. Оној со листојте полни артемисија, неизхибридизиранот, а не обичниот пелин од Бит пазар.

Ај да прашам ја за апсинтов. Може место у вотка ова све да го смешам у стара ж'та ? Пробал некој ??
п.с. за пелинот т.е wormwood мислам можете да најдете на битпазар ако има травари уште( луѓе што продаваат трфки за чајчиња и такви ствари, да не се разбереме погрешно:smir: )

Инаку, ова не е рецепт за орѓинал абсинт, туку за муншајн абсинт де.

Љупчо, да си ми, да те опнам на бан, да се чешаш. Ако не си за овде, шо чкрабаш ко будал, а?

сакам од тие легалните тревкарски трипоиии..

За тебе, ко за прф пат, да се скинеш со трава, а ако ти се допадне, заџвакај едно петшеесе зрнца датула, па ќе прајме даље маабет за шо друго!

^girlll верувам дека има искуство , ај ај ..провери назад во историјата на темава :pos:

Ako ima, ondak dovolno iznapisavme koi se herbalni stimulansi koi se naogjaat vo prirodata i se lesno nabavlivi!
A be artemisia moze kako zacin da se donese, takugjere cava, cava, labiA, peyote kako cveke ili kako ekstrakt!
Mislis znaat da poznaat nasine?? Na granica?

A magic mshrooms se nosat lesno! Kupues u nizozemsko, go pakues u ziplock bag, ja pikas u vrekjule kafe i teras nakaj Makedonya!

Koga se ima zelanie ima e resenie!

Не Не...еве мене не ме отепува...буквално си зборам немам мака.

Различен организам различно реагира на иста супстанца.

За да го решиш тој проблем доволен е еден енерџи дринк пред џоинтот,а после него кафенце со тутун.

Хиперактивен си од weed??
Или на тоа делува предходно испиениот енергетски пијалок, или нешто друго.

и тоа шо викаш,тешко кој знае од нив шо растение си носи чоек за татковината =)

ретко се спомнува нешо Amanita muscaria а ваљда си расте по Македонија печурчево, а и непријателска пропаганда се шири дека е премногу отровна < епа затоа не е за секој да ги свати растенијава здраво за готово, за другите незнам нешо нај ..може и не содржат слични отрови.

Ja na weed gi percepiram nestata od tret agol, na hash sum
usporen i razgovaram za sustini na senkite na iluziite pri bitisuvanjata itn.
Na peyote alusam boi, gledam zvuci i komuniciram so duhovite na nasite pretci koi go znaat minatoto i ja gledaat idninata!
Na absinthe sum tezok ljubovdzija i gi sakam site zeni, a sho znam, moja harizma ili absinthe ama i tie mene!

Na shrooms samo ki raskazuvale kako se
topelo neboto i se pojavile prvite svetla na mracniot svod od nistoto dodeka sme piele kafe so mislam Spinoza bese ili nekoj takov!
Toa na suvi, sea mislam se nelegalni!
Na datula nekoi ekstremiteti ni falea u drustvo pa
se obiduvavme da sklopime komplet fizicko bitie od onie sto ni bea peostanale posto bea unapredeni!
Na caj do meskal dobivme energija i prekognicija, soduse Yora sakase i da leta...
Itn

aj sea vie!

Manџа nema otrovi! Mojt samo od premgolema
doza da tripues so godini! Kako onoj budalana, od
prvata postava na Fleetwood Mac, ali toa od cist lcd, hemija!
Da ne cinele nemalo shamanite, vracojte i druidite da gi koristat i cel naroT da im verue na pretskazanijata i mudrostite zdobieni dur bile pod dejstvo na herbalnite svestopodigaci!

Хиперактивен си од weed??
Или на тоа делува предходно испиениот енергетски пијалок, или нешто друго.

Енерџито има и витамини Б од 1,до 12ка..+ таурин и кофеин 40мг.

Инаку веед рулз..:vozbud:

Ja na weed gi percepiram nestata od tret agol!

Јас од 180%...

абе кога сум на ганџа замисли исто ми е како да гледам од птичја перспектива...слично како стратегиите...додека овие кои немаат пробано увек ќе гледаат како FPS шутер игра..налик кантер-ние имаме предност.....ПРЕГЛЕДНООСТ:vozbud:

Енерџито има и витамини Б од 1,до 12ка..+ таурин и кофеин 40мг.

Инаку веед рулз..:vozbud:

А дали и без енерџи би бил хиперактивен?

пример кај мене е до расположение ако ме мрзи уште толку ме мрзи, ако сум расположен уште толку сум расположен.

абе кога сум на ганџа замисли исто ми е како да гледам од птичја перспектива...слично како стратегиите...додека овие кои немаат пробано увек ќе гледаат како FPS шутер игра..налик кантер-ние имаме предност.....ПРЕГЛЕДНООСТ:vozbud:

и тоа дводимензионална, без антиалајзинг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom