Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто да прашам оти од муабети (10% точни) се информирав дека од состојката што ствара зависност (што е малку чудно би требало да има врска со човекот) може да се извади од травата?
:uvo:
Многу ми е не логична реченицава... Ај убаво изјасни се? На ТХЦ мислиш? Ако да, што со неа?

:uvo:
Многу ми е не логична реченицава... Ај убаво изјасни се? На ТХЦ мислиш? Ако да, што со неа?
Неможам да се изјаснам убаво оти и мене ич не ми е логично, ама вреди да се праша.
Еве вака на друг начин..
Дали може да се пуши трава а да не станеш зависен? (со помош на вадење некои работи од травата)
А не верувам дека е ТХЦ, бидејќи тешко да ја извадиш и не е исто без тоа :)

Нешто да прашам оти од муабети (10% точни) се информирав дека од состојката што ствара зависност (што е малку чудно би требало да има врска со човекот) може да се извади од травата?

Te lazele. Od ganja ne se stanuva zavisen.

нема зависна супстанца марихуаната
освен психичка зависност, шо се ствара ако си ненаситен слабак...што е исто јака ко зависност од грицкање нокти

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
нема зависна супстанца марихуаната
освен психичка зависност, шо се ствара ако си ненаситен слабак...што е исто јака ко зависност од грицкање нокти

баш така :toe:

па ако го извадиш ТХЦ-то нема да се надуваш
и што ако испушиш ондак :helou:

ТХЦ уствари е ситна риба кога делува само , кога со тек на време (да го чуваш гането под специјален режим подолго време како зимница) се создава ЦБД и ЦБН канабиноиди:vozbud: < е ова е веќе нешто.

ТХЦ уствари е ситна риба кога делува само , кога со тек на време (да го чуваш гането под специјален режим подолго време како зимница) се создава ЦБД и ЦБН канабиноиди:vozbud: < е ова е веќе нешто.
смарт пост хиар :helou:

Ништо од катрано покасно отиде и за мене немаше али поарно, не сам за таков филм . Бело лице подочнаци до уста повраќање. Ако се зема катран дали ќе покаже на тестовите за дрога ? и колку време покажува тхц на тест за мокрача ? Некој викат 3-5 дена а имам читано дека во организмот се задржува 20 - 3о дена.

една недела за ганџа .. одприлика ...
зависи колку ќе конзумираш течности и колку ќе мочаш :)

ако сакаш побрзо тогаш што повеќе течности / пиво :)

добро напиша exlexmk, обично недела дена, потоа останува во траѓи, како послаби токсини. Ако сакаш да бидеш чист за побрзо време, висококонцентрирано пиво (скопското) е лек.

Ризлите немаат никаква врска.
Ролам у OCB 2ка. (Manga вика не сум бил аматер :()
Убава сува, чиста (читај: не измешана со тутун) ганџа гори побрзо од онаа измешана со тутун. Па ролај ја ти у бамбусов лист ако сааш.

Него, ни ја неќам со тутун, коа пушам сам си праам чисти.
Ме гребе тутунот пошо не сум пушач, башка и шмекот е сасвим различен.

По шо заклучи дека сум зависен? о_о
Сам си кажа 2 години дуваш , ако не си зависник нема да дуваш 2 години брат :toe: Види зависниците од трави или дроги убедени дека можат да се откажат од тоа , но никој не се откажа зашто прво е тешко 2 години да си на трава и после ШТОПНА и само на муабет се јаки Можеме ако сакаме како да не ...Штетно е!!! Откажете се луѓе од такви пороци !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom