old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Ни јас не пушам цигари, џоинтот го преферирам без тутун, а дрога нема никогаш да пробам. И пошто глеам си навел тука алкохол, мене барем ми е боље да сум High од Drunk. Сеа, има моменти кога е соодветно да си на алкохол, али дејството на ТХЦ и последиците од тоа се многу подобри (а последиците поНЕштетни) од етанолот. As a matter of fact, етанолот ствара поголема зависност од ТХЦ. Можеби дека алкохолот е легален, а марихуаната не, па ве тера така да размислувате. Али тоа дека од Марихуана си наркоман, не знам што, не знам како - ВРСКА си нема. Всушност, не за џабе сите кајганџии ја сметаат рекламата од "Животот е мојот филм" за марихуана за најголема ГЛУПОСТ. Врска си нема... "Денот кога мајка и плачеше" :pos2::pos2::pos2:Не сум пушач , не сум пробал ни џоинт а не па дрога ....Едноставно незнам ни како изгледа , ни како се зема ни како се дозирааат , ни пак што е толку филм со дрогата.Ако веќе има некој филинг се надевам дека е приближно до тоа коа ќе се опиеш и влеваш у филм се глупираш што подруго незнам![]()
Демек кога си high трчаш по улица ко будала, крадеш ташни од баби и провалуваш во коли... Ма дај молим те човече...
Нема ништо лошо во тоа да пробаш. Само проблем е што бидејќи сеуште не е легално, има многу чкарт роба низ државава. А.к.а прсканици, од кои реално гледано се дешаваат лоши работи после користење. Треба да бидеш сигурен дека ќе го добиеш она за што си платил, што е малце тешко деновиве... Затоа сите чекаме на боље времиња, такозвано - ЛЕГАЛИЗАЦИЈА.