Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум пушач , не сум пробал ни џоинт а не па дрога ....Едноставно незнам ни како изгледа , ни како се зема ни како се дозирааат , ни пак што е толку филм со дрогата.Ако веќе има некој филинг се надевам дека е приближно до тоа коа ќе се опиеш и влеваш у филм се глупираш што подруго незнам :toe::tapp:
Ни јас не пушам цигари, џоинтот го преферирам без тутун, а дрога нема никогаш да пробам. И пошто глеам си навел тука алкохол, мене барем ми е боље да сум High од Drunk. Сеа, има моменти кога е соодветно да си на алкохол, али дејството на ТХЦ и последиците од тоа се многу подобри (а последиците поНЕштетни) од етанолот. As a matter of fact, етанолот ствара поголема зависност од ТХЦ. Можеби дека алкохолот е легален, а марихуаната не, па ве тера така да размислувате. Али тоа дека од Марихуана си наркоман, не знам што, не знам како - ВРСКА си нема. Всушност, не за џабе сите кајганџии ја сметаат рекламата од "Животот е мојот филм" за марихуана за најголема ГЛУПОСТ. Врска си нема... "Денот кога мајка и плачеше" :pos2::pos2::pos2:
Демек кога си high трчаш по улица ко будала, крадеш ташни од баби и провалуваш во коли... Ма дај молим те човече...
Нема ништо лошо во тоа да пробаш. Само проблем е што бидејќи сеуште не е легално, има многу чкарт роба низ државава. А.к.а прсканици, од кои реално гледано се дешаваат лоши работи после користење. Треба да бидеш сигурен дека ќе го добиеш она за што си платил, што е малце тешко деновиве... Затоа сите чекаме на боље времиња, такозвано - ЛЕГАЛИЗАЦИЈА.

Па има ли некој ноемален човек што уствари сака да има зависност кашлање , чести респираторни инфекции , нарушена мемориија , забрзан пулс , анксиозност ,срцеви тегоби тоа е едноставно ненормална работа на органите патологија и се прават од нормални во ненормални , некој болни од такви болести даваат се за да оздрават а наркоманите уживаат во ова .... ЕДНОСТАВНО НЕНОРМАЛНА РАБОТА !~

Брат, 2 години дувам, па ниеден од гореспоменатите симптоми не сум го осетил.
Ни Еден.
Уствари лажам.
Забрзан пулс, што е нормално.
И кафе коа пиеш ти е забрзан пулсот, па шо ти фали?

Значи НИ ЕДЕН од симптомите.
Дур ни кашлање.
НИКОГАШ не сум имал проблеми со кашлање.

Брат, 2 години дувам, па ниеден од гореспоменатите симптоми не сум го осетил.
Ни Еден.
Уствари лажам.
Забрзан пулс, што е нормално.
И кафе коа пиеш ти е забрзан пулсот, па шо ти фали?

Значи НИ ЕДЕН од симптомите.
Дур ни кашлање.
НИКОГАШ не сум имал проблеми со кашлање.

има време ќе сетиш ...
нејсе веќе кога збориме за вакви симптоми па и од цигарите со текот на време тоа е :toe:
па и ганџата шо ја пушиме почесто е прсканица одколу чиста и природна ..

Ехх јас 13години се никотинизирам...ама...еве не кашлам:toe:

Мака немам бе....Уствари ОК се одржавам пешачење,па по ридови+матичен млеч,витамини а+ц+е башка Q10...и да не се подречам болештина неам фанато може 7 години...освен раката дедо боже што ме казни...:toe:

има време ќе сетиш ...
нејсе веќе кога збориме за вакви симптоми па и од цигарите со текот на време тоа е :toe:
па и ганџата шо ја пушиме почесто е прсканица одколу чиста и природна ..

Секако дека белите дробови нема да ти се исти ако 30 години дуваш и ако 30 години си чист :)

Секако дека белите дробови нема да ти се исти ако 30 години дуваш и ако 30 години си чист :)

да но збориме за „ефективе“
факт се и срцевите тегоби
и кашлањето
и „губење“ на меморијата - подзаборавање и неможност за фокусирање ..
итн ..

но муабетот ми е дека истиот ефект се добива и од редовно пушење ...

да но збориме за „ефективе“
факт се и срцевите тегоби
и кашлањето
и „губење“ на меморијата - подзаборавање и неможност за фокусирање ..
итн ..

но муабетот ми е дека истиот ефект се добива и од редовно пушење ...

Кажи ми кога ќе ги осетам овие ефекти? о_О
Да знам.
Да престанам со време.

:окдостаеправењеглуп:

Мубетот ми е, @MIL, не верувајте у се шо ќе прочитате, за да не изгледате ко лав компљутерз.

Кажи ми кога ќе ги осетам овие ефекти? о_О
Да знам.
Да престанам со време.

:окдостаеправењеглуп:

Мубетот ми е, @MIL, не верувајте у се шо ќе прочитате, за да не изгледате ко лав компљутерз.

:tapp:
сакаш да кажеш ова шо го пишувам нема веза а ?
пушел 2год ганџа и стана „мангуп“/експерт за останатите да ги прави глупи :tv:
абе деца деца ... :tapp:

епа ако си пушел 2год ганџа јави ми се по 10тина години кажи ми како се осеќаш, затоа шо дури тогаш ќе имаш искуство за да можеш да ми реплизираш на овој начин :toe:

За какво пушење (10+ години) станува збор?
Годишен просек = 1 до 3 џоинта неделно?

Nope, ништо од ефектите што ги спомнавте (ништо од билокакви ефекти), кај многу луѓе.
Поточно, кај никој.

Да пушиш џоинти ко цигари, тоа е веќе друг муабет...

пушел 2год ганџа и стана „мангуп“/експерт за останатите да ги прави глупи :tv:
абе деца деца ... :tapp:

-.-

"Не верувајте во се што ќе прочитате" се однесуваше на цитатите од живототемојотфилм.тард.орг, што, MIL ги зима здраво за готово.
-.-

Добро бе дечки и девојЌе, страници и страници напишпавме со Џана дека не е битно кому колкав му е, туку да се внимава да не се заебете хемија (дури ни еднаш од ишчав) да земете, а ако веќе стре решиле да пробате свестовознесенија, аман, имате како и со што, на темава.

П.С.
Слушнав дека има демирхисарска ганџа која била чиста, слична на АВ-7 (афганката која е од смешливите, весели трипови, а еден кец е чак тамам за двајца, ако не и тројца, чист, немешан).

Џана, си чул за тоа?

Бај д веј, идам вечер да земам cava!

Izvini, moze se osekam malku glupo, ama ne te sfativ, moze da mi objasnis, sto mislese so: pure waste?

Mislam, cista ganja, neprskana, nemesana, ti e pure waste???

Why?

Izvini, moze se osekam malku glupo, ama ne te sfativ, moze da mi objasnis, sto mislese so: pure waste?

Mislam, cista ganja, neprskana, nemesana, ti e pure waste???

Why?

Брзо гори, мн техаце ти бега у празно (:
Претпоставувам на тоа мислел...

Брзо гори, мн техаце ти бега у празно (:
Претпоставувам на тоа мислел...

Не бе, боље е со син камен, а? За поспоро да гори, ама побрзо да снемате мозочни клетки, а?

Ебате сиромаштија! Се е јебена хемија штом не е чисто. Чак и тутунот е хемија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom